Záloha diskusního fóra (7/2005 - 21.10.2005)

  << Zpět

Parodie pro zájemce

Vložil(a): Harríček12
Datum: 25. 08. 2005, 13:58:48

Pro zájemce, kterým se líbí moje parodie v tématu o svatbě Billa a Fleur, hlavně tedy pro Nedira jsem tuto parodie sepsal a ještě trochu prodloužil. Prosím vyjádřete se, zda se vám líbí. Děkuji.

Svatba Billa a Fleur je již přichystaná do posledního detailu. Už zbývá říci pouze své ano, když v tom zakročí Hermiona Grangerová a řekne, že čeká s Billem dítě a že se tudíž svatba konat nemůže. Svatba se zruší ale ani Hermiona netuší, že dítě není Billovo ale Lupina, který použil Mnoholičný lektvar. Na Billovu žádost se provede kouzelný otcovský test. Ten provede profesor Kratiknot, který jako jediný toto kouzlo dokáže. Lupin je rychlejší, Kratiknota podplatí a profesor sepíše odborný posudek, ve kterém píše, že otcem je Neville. Neville se proti nařčení ohradíale nevěří mu už ani Pansy Parkinsonová, která s ním chodí. Jeho babička ho vyhodí z domu a tak chudák Neville přespavá u Severuse Snapea, svého nového adoptivního otce.

O pár měsíců později se narodí dítě Hermiony a Lupina. Ukáže se, že dítě je vlkodlak, stejně jako Lupin. Na Remuse padne podezření z otcovství. Ten však opět jedná rychle a pokouše Nevilla. Z toho se stane vlkodlak také a Remus je z podezření venku.

O pár let později Kratiknot umírá. Jako poslední přání v životě si přeje vidět Nevilla. Řekne mu pravdu a umře. Neville tuto informaci prodá Dennímu věštci a Lupin je vsazen do Azkabanu za podplacení profesora Kratiknota a použítí Mnoholičného lektvaru k vlastnímu uspokojení a zatajování skutečnosti. Neville je osvobozen.

Nymfadora Tonksová je zoufalá ze ztráty Lupina a rozhodne se unést Huga, Hermionina syna. Jelikož je Metamorfomág, není pro ni problém změnit svoji podobu. Unese Huga a chce aby Hermiona trpěla. Hermiona si najme soukromého detektiva, Ritu Holoubkovou. Rita se osvědčí a Huga najde ale zamiluje si ho natolik, že si ho nechá.

Uplyne pár měsíců a Lupina propouští z Azkabanu. Chce najít svého syna, vyhledá proto Hermionu a ta mu řekne, že ho unesly a že už je to dlouhá doba. Lupin se dá do soukromého pátrání a po dlohé době odhalí Ritu Holoubkovou. V rozhořčení ji zabije a Huga si odnese. CHce s ním odjet do Afriky, za svým milencem Luciusem Malfoyem, se kterým se setkal v Azkabanu a kterého pustily dřív. Na letišti ho však zahlédne Harry Potter a ihned zavolá bystrozory. Ti přijedou, Huga odeberou a vrátí Hermioně. Lupina opět vsadí do Azkabanu, protože se pokoušel unést huga a odloučit ho od matky. Navíc bystrozoři zjistí, že Remus chtěl odletět do Afriky za Luciusem, tak Luciuse najdou a zavřou. To je konec a pohádky je zvonec. Nebo opačně?

Menší vsuvka: Ministerstvo se podařilo přesvědčit Mozkomory, proto Azkaban v mé parodii normálně funguje a vězni utéct nemůžou.

Re: Parodie pro zájemce

Autor: j
Datum: 25. 08. 2005, 18:57:33

Je to trapné jak sáňky v létě. Už to nepiš. Zabiju tě.

Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: Harríček12
Datum: 25. 08. 2005, 18:59:48

A ty jsi trapný jak plavky v zimě.

Re: Parodie pro zájemce

Autor: Harríček12
Datum: 25. 08. 2005, 14:46:27

Pokračování o jiných postavách:

Severus Snape, který adoptoval Nevilla, zvažuje možnost, že by si do péče mohl vzít i Harryho Pottera. Jeho přítelkyně a skoro manželka Sybilla Trallawneyová se k tomu také přiklání. Nakonec tedy svolí. Harry Potter se k němu přestěhuje a Ron Weasly strašně žárlí, protože Severus Snapea je ohromně bohatý, zatímco jeho rodiče jsou chudí jak kostelní myš. Severus Snape totiž v minulosti dědil po své manželce, Bertě Jorkinsonové, kterou zabil Červíček. Jejich sňatek zůstal samozřejmě utajen.

Ron Weasly podává protest proti svým rodičům a chce anulovat jejich rodičovství, což se také stane. To znamená, že manželé Weaslyovi již nejsou Ronovi rodiče. V kouzelnickém světě je to možné.
Ron přemluví Severuse a ten ho také adoptuje.

Severus Snape postupem času prohýří všechny peníze a navíc musí vydávat velké výdaje za své tři syny. Již je úplně bez peněz, naopak Weaslyovi vyhrajou v loterii a stanou se z nich nejbohatší kouzelníci na světě. To Rona potěší a chce zrušit svou adopci. Ministerstvo mu to nedovolí a Ron se závistí ukouše, když zjistí, že Draco Malfoy podal protest proti otcovství a přemluvil Weaslyovi k adopci.

Hagrid má schůzku s madame Rosmertou v Prasinkách. Letí tam koštětem, protože je to rychlejší než pěšky. Koště však pod jeho váhou rupne a Hagrid spadne přímo do jezera.

Po Hagridovi je zahájeno usilovné pátrání, které vede pošuk Moody. Ani po měsíci se ho nepodaří najít. Hagrid však mezitím vede spokojený život v jezeru a je oddán s obří olihní. Oddávající kněz není nikdo jiný než Colin Creewy, kterého obří oliheń též utopila.

Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: Harríček12
Datum: 25. 08. 2005, 17:26:17

Pokračování:

Minerva McGonagalová je zdrcena ze smrti Brumbála a nemůže uvěřit, že soud osvodil Severuse Snapea a ještě mu dovolil adoptovat tři syny. Žal utápí v alkoholu a stane se z ní alkoholička. V jednom baru narazí na Slughorna a ten ji nabízí Felix felicis. Minerva ale netuší, že se jedná o velmi nebezpečný lektvar a upadá do bezvědomí. Slughorn ji odnáší k sobě na pokoj.
Barmanka v tom baru je však Voldemortova špionka a hned mu to běží vyslepičit. Voldemort je do Minervy již dlouho celý pryč a chce ji záchránit. Příjde na onen pokoj a Slughorna zabije. Minerva je mu vděčná a také se do něj zamiluje.
O pár týdnů později jsou oddáni. Minerva dělá špiona ve Fénixově řádu.

Pošuk Moody si usmyslí, že se musí naučit Nitrozpyt. Má pocit, že by mu to značně ulehčilo práci bystrozora. Začne se učit syna Severuse Snapea, Draca Malfoye. Při učení mezi nima vznikne jakési pouto a Moody zatouží mít také syna.

Skorobezhlavý Nick je smutný. Lidé mu pořád říkajíSkorobezhlavý Nicku a on přitom tak rád, aby mu lidé začaly říkat Sire Nicolasi de Mimsy Porpingtone. Navíc mu již podruhé není dovoleno zůčastnit se honu bezhlavých. A to není vše, Nick není obyčejný duch ale před všemi to tají. On pociťuje hlad a žízeň, což by ovšem jako duch neměl. Stydí se za svou vyjímečost a bojí se aby to nikdo nezjistil. Navíc se zamiluje do Ufňukané Uršuly která chodí s Krvavým baronem.

Jak to dopadne s Nickem? Dá se dohromady z Uršulou? A co krvavý baron? Zjistí někdo Nickovu neobvyklost a výjímečnost? Naučí se Moody nitrozpyt? Získá Pošuk syna? Zjistí někdo, že Minerva je špionka? To vše příště. Ještě se máte na co těšit.

Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: Harríček12
Datum: 25. 08. 2005, 18:04:53

Nick se rozhodne začít jednat. Nejdříve zavolá do Novy a ta k němu přijede natočit reportáž. Na záčátku vylíčí jeho srdceryvný příběh o tom, jak ho 40krát praštili tupou sekyrou do krku a hlava ne a ne pustit. Prý skončili až poté, co se kat oběsil. Dále naléhaly na lidi, aby mu začaly říkat Sire Nicolasi de Mimsy Porpingtone a protože jsou lidé od přírody hodná stvoření, stane se. Jeden problém siru Nicolasi de Mimsy Porpingtonovi odpadl.
Příjde za Uršulou a vyznává ji lásku. Ta se mu však přizná, že je těhotná s krvavým baronem. Nicka to rozesmutní a chce spáchat sebevraždu. Pak si uvědomí, že už je mrtvý a že se tudíž zabít nemůže. Rozbrečí se.

Pošuk Moody se po asi půl roce utrpení naučí konečně Nitrozpyt. Pořád utváří svůj plán jak získat nějakého syna. Velmi si například oblíbil Draca Malfoye. Pod kletbou Imperius donutí Weaslyovi podat protest proti adopci, tedy jinak že Weaslyovi prohlásí, že Draca Malfoye již nadale za syna nechtějí. V kouzelnickém světě je toto opět možné. Ale odsouhlasí to ministerstvo? Uvidítě příště.

Minerva nadále donáší Voldemortovy tajné informace z Fénixova řádu. Asi půl roku nikdo nic netuší, dokud ji neprokoukne Pošuk, který se naučil Nitrozpyt. V té samé době se to, že Moody Nitrozpyt ovládá dozví i Voldemort a to od špiona Arthura, který to zase od Draca Malfoye. Ten vůbec netuší, že jeho otec pracuje pro Voldemorta. On sám už pro Voldemorta vůbec nepracuje. Stuhne Moody říci pravdu nebo bude Voldemort rychlejší a zabije ho? To uvidíte příště.

Příště budou také příběhy o jiných postavách, například o Percym, Dolores či Popletalovi.

P.S. V mé předchozí parodii je chyba. Draco Malfoy je syn Arthura a Molly Weaslyových, nikoliv Severuse Snapea. Spletl jsem se.

Re: Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: Harríček12
Datum: 25. 08. 2005, 18:28:17

Voldemort musí jednat rychle. Buď zabije pošuka nebo příjde o svou tajnou špionku. Najme si soukromého zabijáka, paní Norrisovou. Pošuk Moody jde takhle jednou z práce domů a před prahem vidí roztomiloučkou kočičiku. Slituje se nad ní a vezme si jí domů. Druhý den ráno se probudí a ne něm stojí Norriska na dvou nohách, v tlapkách revolver a drápky na spoušti. Najednou se Norriska začne dusit a tak se pošukovi podaří ji zneškodnit. Dá ji do klece a ještě než odejde z místnosti, uslyší : "Zatracený chlupy." (Můj vtip to není, já vím :))

Percy objeví svou hlubokou náklonost k Popletalovi a nastěhuje se k němu do domácnosti. Popletala však strašně štve Percyho puntičkářství a nedokáže ho snést. Problém je v tom, že Percy získal po Scrimgeourovi, který se stal obětí autonehody, post ministra kouzel a to Popletala nesmírně motivuje, aby ve vztahu setrval.

Severus Snape je naprosto zoufalý. Nemá peníze a nemůže uživit své tři syny, z nich převážně Harry silně překračuje Snapeovi možnosti. Chudý Snape už není atraktivní ani pro Sybillu a tak se s ním rozchází. Severus však do domácnosti nějakou ženu potřebuje a tak si k sobě nastěhuje Bellatrix. Ta do něj moc zamilovaná není a když spatří Trevora, který samozřejmě pořád bydlí s Nevillem, je vše rozhodnuto a svatba na spadnutí.

Na co se můžete těšit příště?

Kde bude Argus Filch hledat svou milovanou kočičkou? Je Norriska normální kočka? Vydrží vztah Percyho a Popletala? Bude vztah Umbridgeové a trevora fungovat?

Re: Re: Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: j
Datum: 25. 08. 2005, 18:44:54

První byla nejlepší a pak už to jde dolů.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: j
Datum: 25. 08. 2005, 18:50:38

Je to úplně trapné a už to nepiš, jasný?

Re: Re: Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: klarinka
Datum: 25. 08. 2005, 18:30:47

Odpustím ti vtípek ze Shreka...ale nepochopila jsem větu...

Severus však do domácnosti nějakou ženu potřebuje a tak si k sobě nastěhuje Bellatrix. Ta do něj moc zamilovaná NENÍ a když spatří Trevora, který samozřejmě pořád bydlí s Nevillem, je vše rozhodnuto a svatba na spadnutí....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: Harríček12
Datum: 25. 08. 2005, 18:34:29

No Neville je přece syn Snapea a Trevor je Nevillův žabák, takže spolu všichni bydlej.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: klarinka
Datum: 25. 08. 2005, 18:36:17

To nemyslím to jsempochopila()...myslím to že ikdyž ho Belatrix nemiluje...svatba je na spadnutí..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: Harríček12
Datum: 25. 08. 2005, 18:42:41

Svatba Umbridgeové a Trevora je na spadnutí.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: Harríček12
Datum: 25. 08. 2005, 18:52:00

Teda Bellatrix samozřejmě ... sakra, příští pokračování až zítra.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: klarinka
Datum: 25. 08. 2005, 18:45:33

Tak to jó!!!!
V tom případě....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: Harríček12
Datum: 25. 08. 2005, 18:47:04


Re: Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: klarinka
Datum: 25. 08. 2005, 18:08:23

Jsembystrý čtenář a pochopila jsem tvůj záměr...

A co takhle něco o .....Vztahu Křivonožky a Trevora?

Re: Re: Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: Harríček12
Datum: 25. 08. 2005, 18:11:29

Budu se snažit ti vyhovět. Takže Umbridgeová a Trevor, jo? :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: Harríček12
Datum: 25. 08. 2005, 18:14:13

Chtěl jsem říct Umbridgeová a křivonožka, sakra. Už blbnu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: klarinka
Datum: 25. 08. 2005, 18:16:16

Mě to došlo....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: klarinka
Datum: 25. 08. 2005, 18:13:10


Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: klarinka
Datum: 25. 08. 2005, 17:47:11

Já jdu skočit z okna....to jsou zvraty!!!!

Re: Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: Harríček12
Datum: 25. 08. 2005, 17:48:13

Ne, to nesmíš. Ještě si počkej na pokračování.
Jdu na to.

Re: Re: Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: klarinka
Datum: 25. 08. 2005, 18:00:16

Ty chceš zemřít za HP,viď?

Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: Harríček12
Datum: 25. 08. 2005, 14:48:26

Za chvíli přibude další pokračování o dalších postavách.

Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: Nediro
Datum: 25. 08. 2005, 17:35:03

Ty seš fat hustej

Re: Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: Harríček12
Datum: 25. 08. 2005, 17:40:59

No zase to nepřehaněj ...

Re: Re: Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: Nediro
Datum: 25. 08. 2005, 17:45:06

Nepřeháním. Mě se to fakt líbí. Mě se takovéhle parodie líbí. Tyhle jsou střelené ale zase ne tak moc což se mi fakt líbí. Nejvíc asi když se Draco vetřel k Weaslyovým a Ron Snape se ukousal závistí.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: Harríček12
Datum: 25. 08. 2005, 17:47:25

Tak to si počkej na pokračování ...

Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: Nediro
Datum: 25. 08. 2005, 16:53:59

To je naprosto super.

Re: Parodie pro zájemce

Autor: Anik
Datum: 25. 08. 2005, 14:04:13


Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: Harríček12
Datum: 25. 08. 2005, 14:06:17

Dík. Můžu zde napsat pokračování. Ale až za chvíli.

Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: Harrynka
Datum: 25. 08. 2005, 14:38:48

Jo. Urcite napis

Re: Parodie pro zájemce

Autor: klarinka
Datum: 25. 08. 2005, 14:00:51

Chudinka Neville.....

Ale celkově

Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: Harríček12
Datum: 25. 08. 2005, 14:05:45

No Neville je v mé parodii takový chudák ale na druhou stranu získal hodného adoptivního otce a na konci je přece z něho vina sňata. Rozejde se s ním sice dívka a babička ho vyhodí z domu ale stejně se u ní neměl dobře.

Možná by stálo za to, rozebrat jeh život poté, co se ukázalo, že není otcem dítěte. Začnu na tom pracovat ale až potom.

Jinak díky za pochvalu.

Re: Re: Re: Parodie pro zájemce

Autor: hedvika
Datum: 25. 08. 2005, 14:22:47

já bych to možná točila kolem jiných postav ale nebudu do toho moc kecat je to celkem good

  << Zpět