Záloha diskusního fóra (7/2005 - 21.10.2005)

  << Zpět

harry-potter.cz-SHIT! (spoiler)

Vložil(a): nit.rob.ran
Datum: 26. 08. 2005, 10:45:33

Díval sem se na tu stránku harry-potter.cz s neoficiálním překladem. Překlad je fakt strašnej, ale to mě ještě tak neštve. Víc mě štve, jaký blbosti píšou ve stručném shrnutí kapitol. Ve stručným obsahu druhý kapitoly je napsaný, že Snape a Bellatrix se hádají, proč Severus nezabil Pottera a že se vše vysvětluje - Voldemort potřeboval Potterovu krev, proto ho prý Snape nezabil. Ale vždyť to je úplně jinak! Snape Harryho nezabil z toho důvodu, že zabít studenta přímo před Brumbálovým nosem by byla největší pošetilost a že jen díky Brumbálovi se vyhnul Azkabanu. O tom Voldemortově plánu s lektvarem Snape vůbec nevěděl a sám to v tý kapitole přiznává.
Další blbost - v popise děje kapitoly A Sluggish Memory na konci stojí, že Harry musí získat pravou vzpomínku od Slughorna z toho důvodu, že se chcou Harry a Brumbál dozvědět, co to ony horcruxy sou. Ale Brumbál přece moc dobře věděl, co sou horcruxy. Tu vzpomínku potřeboval proto, aby si ověřil, že Slughorn Voldymu o horcruxech opravdu řekl a taky si chtěl ověřit svou teorii "seven-part soul". Sem fakt znechucenej. Jediná věc, co tu stránku zachraňuje, je možnost stáhnout si audioverze kapitol z HP6...

Re: harry-potter.cz-SHIT! (spoiler)

Autor: Occlumencyman
Datum: 26. 08. 2005, 11:19:22

Vážně tam píšou takový hovadiny? Jéžiši marja, to mi ani neříkej. Ale ty audioverze sou dobrý. Včera sem si stáhl Lightning Struck Tower. Dnes si asi stáhnu Sluggish Memory (moje velmi oblíbená kapitola).

  << Zpět