Záloha diskusního fóra (7/2005 - 21.10.2005)

  << Zpět

BIG BROTHER

Vložil(a): Leia
Datum: 29. 08. 2005, 17:12:39

Tak co, dívali jste se? Mě přijde, že vybrali ty největší úchyláky a toho nejvzdělanějšího hned zkraje vyhodili.

můj dojem z komerčních blitek a rádoby free styl

Autor: Hagriid
Datum: 30. 08. 2005, 14:39:28

musím říct,že na takové téma jsem tu čekal,abych se mohl vyjádřit.
ano,je to tak,česko objevilo reality show....
nikdo jiný než američané to fakt nemohli vymyslet...
začalo to česko hledá superstar...dělalo se mi špatně,jak se všichni přetvářeli a hráli si na "cool typy" nebo na "drsnou rokerku" ...takže vítězství anety langerové byl velký komerční tah,o kterém si všichni myslí,že zvítězil zdravý rozum a nezivslost...to není pravda...všichni jsou jen součástí komerčního pořadu,kdy si cpou majitelé NOVY tisíci dolarovky do kapes.
každá rodina zapomene na svůj život a začne se dívat na tyhle telvizní exkrementy,kde jim všichni předhazují tzv. mladé talentované hrdiny,kteří jsou opravdu stateční.je to ovlivňování principů normální společnosti.tyhle lidi by si prostě měli uvědomit,že jen ONI jsou těmi hrdiny ve svém vlastním světě a měli televizi hodit do škarpy a žít svůj život.pak se s televizními reality show rozthl pytel:vypadáš skvěle,kde si lidé nepřipadají patřičně cool a in....měli by si uvědomit,že krásní jsou ve skutečnosti jenom oni, a to vnitřně, a to ,že si nabarví vlasy na modro jim jen uškodí.
je to další porušování principů.
dále mě naprosto šokovali Big Brother a Vyvolení.
vždyť je to neuvěřitelné.Všichni soutěžící si hrají na to,jak vyhrané peníze věnují na charitu,a jak jsou cool in a free ,že je mi z nich na blití.ve skutečnosti jsou to jen lidské trosky, a ti co je sledují,jsou jen lidé,kteří jsou tak ubozí,že potřebují vidět násilí,rvačky,sex a pak i něco dojemného....HUMUS
navíc všichni omýlají,že mít tak těch 10 milionů....rada:uvědomte si,že peníze nejsou nic jiného než barevné papírky.vyberte si situace:
1.jste na poušti s kufříkem s 1000 bilionu kvadrilionu dolaru....jenže jste v poušti a ty peníze vám poslouží jen jako hnusné jídlo, z kterého se otrávíte a zemřete.
2.nemáte ani korunu,ale jste duševně bohatí,šťastní zdraví a VYVÁŽENÍ(duševně),nemáte ani halíř,což vás osvobozuje od celého komerčního světa, a vůbec nemusíte pít jíst,nic nepotřebujete,ano,to je narážka na další debilitu:teleshopping,je zaručené,že 90,% toho,co koupíte vy vůbec nepotřebujete!

tak jste si vybrali....
no zpátky k těm troskám,co si říkají vyvolení...ano jsou to ubožáci,slékající se před kamerami,chtějí se stát slavní a krásní,to je podle nich to nejduležitější.a tohle je ten absolutně největší důvod,proč se lidstvo zahubí navzájem....
nicméně pak odstartoval big brother a já jsem se musel dívat na první díl,abych o tom mohl diskutovat...uau...něco tak odporného jsem neviděl...to už je snad i odpornější než vyvolení(ale je to stejné)...tisíce lidí čeká na své "hrdiny",kteří jsou naprosto obyčejní,spíš horší než jejich fanoušci,nic neumějí,neuvědomují si skutečné hodnoty a hrají si na nezávislé cool typy.z celého jsem pořadu jsem se musel pů hodiny léčit(moje léčba z komerce:na plné volume pustit Smells like teen spirit od NIRVANY a to poslouchat pořád dokola,až si uvědomíte pravdu).všichni "hrdinové" se odtrhnou od svých rodin,které je samozřejmě opustí a oni jdou do předem prohrané bitvy o nějakých pár papírků.Co byste si vybrali?
1.opustila by vás vaše rodina,ale měli byste 10 milionu
2.rodina by byla s vami a žádných 10 milionu byste neměli
doufám,že vyberete za 2.
takže tihle lidé jsou opravdu zrůdy a to po duševní stránce.a druhá strana téhle "cool show" :
odporní producenti,kteří postrkují soutěžící,kteří se looučí se svými bývalímí příbuznými, jen aby je nastrkali do vily co to má být?tohle je útok na lidskou svobodu,vše je propracované a oni jsou jen loutky,které zapadají do smyšleného příběhu,tahle reality show je nejhorší vynález,který kdy člověk vynalezl a který zničí lidstvo,které si neváží ničeho.
moje rada:začněte věřit v Boha a uvědomte si,o co tu skutečně jde.Nesledujte tyhle hrůzy a ignorujte tenhle komerční svět a přemýšlejte.Jedině tak se může dostat z téhle slepé uličky pokroku a dostat se na správnou cestu...
neberte to,jako že bych byl nějaký člen sekty,nebo náboženský fanatik.berte to jako snahu o vaše zlepšení.Hagriid

Re: můj dojem z komerčních blitek a rádoby free styl

Autor: Birute
Datum: 30. 08. 2005, 21:15:27

"Začněte věřit v Boha a uvědomte si, o co tu skutečně jde"? ..."Jedině tak se můžete dostat z téhle slepé uličky pokroku"?
Díky, ale já univerzálním pravdám dvakrát nevěřím-zvláště, když se mě snaží zavést na "jedinou" správnou cestu.
Křesťanka nejsem, ani žádná jiná monoteistka, a přesto jsem nepropadla žádné "reality show" ani tomu komerčnímu zmanipulovanému modernímu životu, proti němuž tak brojíš.
Většina lidí, co na tento příspěvek reagovala, ty nesmysly odsoudila a našla si sama svůj způsob, jak se nimi nedat zblbnout. Jestli chceš tu chceš agitovat ve jménu nějakého přesvědčení, klidně-jen doufám, že z toho nechceš udělat zvyk.

Re: BIG BROTHER

Autor: Harríček12
Datum: 30. 08. 2005, 12:43:38

Mě by jenom zajímalo, proč se do této diskuze vůbec nezapojuje Blanchetta, když na Lopuchu v klubu VyVolení o tom hovoří o 106.

Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Blanchetta
Datum: 30. 08. 2005, 14:00:27

Blanchetta o BB nediskutuje, o VV diskutuje v klubu Vyvolení a o HP diskutuje na HP-diskuzi

Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Harríček12
Datum: 30. 08. 2005, 14:37:48

Zkus uhodnou, pod jakou přezdívkou na Lopuchu v klubu ´VyVolení diskutuju.

Re: BIG BROTHER

Autor: Harríček12
Datum: 30. 08. 2005, 09:48:36

Co kdybyste vy, kteří VyVolení ( big brother nepočítám, to je fakt kravina ) odsuzujete a považujete za pokleslou zábavu se dívali na něco jiného a nebo dělali cokoliv co považujete za nutné a zábavné a nás, které to baví nechali na pokoji a byli trošku tolerantní?

Re: BIG BROTHER

Autor: nit.rob.ran
Datum: 30. 08. 2005, 09:47:38

Všichni až na Jardu tam stojej za hovno. Kdyby se Jarda nevožral, tak včerejší sestřih nestál za nic...

Re: BIG BROTHER

Autor: Murdock
Datum: 30. 08. 2005, 09:42:09

no reknu to tak ze koreni sou strasni jeen jak kralikdruhej neumi mluvit nemon Brnak je fpoho kali jak vozivot tak jak u nas :) jinak asi dve tri zensky sou tam fpoho jinak Vyvoleni maj lepsi crew

Re: BIG BROTHER

Autor: Birute
Datum: 30. 08. 2005, 07:53:33

Včera jsem udělala chybu. Nechala jsem běžet TV a když jsem se vrátila do obýváku, přivítala mě nahá prdel nějakýho chlápka ve sprše.

Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Esclarmonda
Datum: 30. 08. 2005, 19:32:29

Hehe, dobrý. Myslím, že to je nelepší protilék pro někoho, kdo by se chtěl dívat.

Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Eleanor / někdo
Datum: 30. 08. 2005, 08:19:42

Já už se na to dívat nebudu. První díl ještě šel, ale ten včera byl už moc. Vybrali schválně největší primitivy a úchyláky, aby dělali samé skandály... A pakli se osazenstvo rozdělilo na dvě skupiny (inteligentnější a primitivnější), tak v sestřizích vždy ukazují tu primitivnější, co se opíjí ve výřivce atd.

Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Blanch
Datum: 30. 08. 2005, 13:50:42

To ještě nebylo všechno, nevím, co hroznýho tam bylo, jsem to neviděla, ale mám kamarádku u dramaturgie a to, co mi povídala, jaxe tam dělo hned první noc..prý ani do vysílání nedají tak brzo, možná si to nechají v záloze, ale prý to byla síla..

Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Astoreth
Datum: 30. 08. 2005, 08:19:10

takl tu jsem zahlédla taky, když jsem skusmo přepla programy. Opravdu uchvacující pořad.... Dotyčný měl na bedrech jakési tetování, víc jsem fakt vidět nemusela, radši jsem vrazila do DVD HP3

Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Ebženka
Datum: 30. 08. 2005, 13:17:10

ano, Astoreth, co běží tyhle show a podivné seriály, i u mě doma běží neustále DVD. Koupila jsem ho právě včas. Jen mám zatím málo filmů, tak se musím zásobit (jistě to není poslední reality show).

Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Astoreth
Datum: 30. 08. 2005, 13:27:51

občas jsou slušné filmy na DVD , jako příloha k časopisům. Stojí to více jak o polovinu méně a někdynjsou tam disky dva. Dost se to vyplatí. Uděláš si tím slušnou zásobičku.

Re: BIG BROTHER

Autor: Moon-Angel
Datum: 29. 08. 2005, 21:31:36

Je to prostě kravina.

Re: BIG BROTHER

Autor: Me
Datum: 29. 08. 2005, 20:08:58

Ne že bych brala vždycky vážně názory mých rodičů, ale potom, co celá naše famílie zasedla k televizi, aby se přesvědčila, jestli bude zmiňovaný pořad tak neskonale trapný, jak jsme se dlomnívali, sledovali jsme onu takzvanou "velkolepou šou" s naprosto znechuceným výrazem v očích a já dala zapravdu tátovi, který to okomentoval slovy: "Větší pi....nu jsem jaktěživ neviděl a to nejenom na televizní obrazovce." prostě - nástroj k vymývání mozků... Asi tak...

Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Aries
Datum: 29. 08. 2005, 20:17:44

Já jsem letmo zahlédla kousek, když tam vybírali a vybrali takového divného fousatého chlápka. Docela mi to stačilo. Já tyhle věci zkrátka nemám ráda. Dost špatně snáším i Natočto. Kdysi jsem viděla, jak matka se slovy "jen jdi, neboj se" poslala maličké dítě k nějaké koze, aby mohla natočit, jak ho ta koza porazí. A tahle scénka vyhrála. Dost dlouho mi z toho bylo všelijak. Opravdu si nemyslím, že koukat se, jak se lidi hádají a ztrácejí nervy, a těšit se, že se třeba poperou nebo naopak "sblíží" až moc, je zábavné. Souhlasím s Astoreth, mně to připadá silně nechutné.

Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Esclarmonda
Datum: 29. 08. 2005, 20:55:37

Na tohle se ze zásady nekoukám, ani na minutu. Je to hnus.

Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 22:19:56

To je zvláštní. Ty se na to nedíváš, ale víš, že to je hnus.
Big brother mě sice trošičku zklamal ale VyVolení jedou na 100%.

Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Esclarmonda
Datum: 30. 08. 2005, 10:21:09

No, asi takhle: V těchhle případech mi bohatě stačí, co jsem o tom slyšela nebo četla. Stačí k tomu, abych si to nepustila. Vadí mi prostě, na čem je to založené.

Re: BIG BROTHER

Autor: Geri
Datum: 29. 08. 2005, 19:56:15

Já jsem se sice na pár dílu dívala, ale spíš ze zvědavosti (jako o co vlastně jde a tak). Musím ale uznat, že mě to moc nezaujalo. Parta lidí se poflakuje po vile, a z nudy kritizují jeden druhého a nadávají si.
Víc se mi líbilo Kdo přežije. To byla alespoň Reality show

Re: Re: BIG BROTHER

Autor: katrin
Datum: 29. 08. 2005, 21:01:28

áno, Kto prežije, to bolo niečo... Presne tak si predstavujem reality show... A keď si spomeniem na toho Ethana, čo vyhral africké kolo. Ten bol fakt sladký a ja som mu to tak veľmi priala... S matkou sme ešte dlho oslavovali, keď vyhral...

Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Geri
Datum: 29. 08. 2005, 21:15:20

Mě se asi nejvíc líbila ta série z Austrálie. Mohli by vysílat další série, bylo to super

Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: katrin
Datum: 29. 08. 2005, 21:22:33

Mne bol najsympatickejší ten sudca.. Starý ale vitálny, aj keď tam na konci skolaboval... Ale všetci ho mali radi, no ono to ani inak nešlo...
Zdá sa mi, že to vyhrala tá blondýna..
Viem, že bola natočená ešte séria pri Amazonke, ale tú už asi neuvidím...

Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Geri
Datum: 29. 08. 2005, 21:26:55

jo, to byla 4. série na Markézách. Ta se mi taky líbila. I když tam bylo dost intrikujících lídí.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: katrin
Datum: 29. 08. 2005, 21:30:44

Veď tak to má byť...
to patrí k tomu... Aj keď fakt je, že to môže diváka miasť...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Geri
Datum: 29. 08. 2005, 21:33:03

je fakt, že v takové hře jde hlavně o to, kdo jak hraje a hlavně přehrát všechny ostatní. Na to musí být člověk asi pěkně vyčůranej

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: katrin
Datum: 29. 08. 2005, 21:42:07

Ale keď si to tak vezmeš, tak to aj tak vyhrali zvňčša tí, čo sa do ničoho neplietli... Teda ono nešlo sa nepliesť nestrannosť v takých prípadoch neexistuje, ale boli to tí, čo sa plietl inajmenej

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Geri
Datum: 29. 08. 2005, 21:47:54

je pravda, že zatím to tak bylo. Akorát bylo vždycky dost hnusný od těch ostatních, že je pak kritizovali za to, že všechny převezli tou svou hrou. A přitom to fakt byli ti, kteří toho moc nenaintrikovali. Docela ironie. Ale asi to bylo tím, že jim ty prachy záviděli

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHE

Autor: katrin
Datum: 29. 08. 2005, 21:55:07

Oni keď už tam sedeli, tak im tie prachy určite závideli, ale keď boli ešte v tábore, tak išlo skôr o prežitie.. Závideli si, ked niekto vyhral jedlo, alebo horúci kúpeľ... Ono veď peniaze nie sú nič iné, ako kusy papiera, ktoré majú hodnotu, iba dovtedy kým sa dajú za niečo vymeniť

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHE

Autor: Geri
Datum: 29. 08. 2005, 21:58:03

musím se přiznat, že kdybych týden nebo víc hladověla a nemohla se pořádně vykoupat, tak bych jim to jídlo nebo vanu taky záviděla

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BI

Autor: katrin
Datum: 29. 08. 2005, 22:01:50

Ja by som závidela každému, kto by mal čo len kúsok čokolády... Pamätám si ešte, čo raz museli za úlohu zjesť.. Myslím, že to bola tá veľká biela termitia kráľovná a iné hnusoby, ako tri dni staré ryby naložené v neviem čom... FUJ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BI

Autor: Geri
Datum: 29. 08. 2005, 22:04:10

joooooo, to byly ale hnusný úkoly, já se u toho málem pozvracela. Já bych z toho nepozřela nic, to bych radši vypadla. Třeba ten mozek nebo takový ty slizký hnusy, fuj, ještě teď se mi zvedá kufříček, když si na to vzpomenu

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Autor: katrin
Datum: 29. 08. 2005, 22:19:46

Ale najlepšie boli vždy dražby o jedlo. Keď im dali tie prachy a oni si za to kupovali jedlo...
Pamätám si, ako niečo vždy schovali a jedna baba si tam za všetky prachy kúpila čistú vodu...
A najlepšie bolo, že to tam všetko museli zjesť a nič si nebrať.. Potom po ceste domov to vyvracali, pretože ich žalúdky už boli tak zdecimované, že to nedokázali stráviť.. A oni vždy.. No ale stále to za to..
A tiež tam raz dve baby asi 10 minút obdivovali zemiakový chips..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Autor: Geri
Datum: 29. 08. 2005, 22:22:55

jo, tuhle scény člověk pořádně neocení, když má všeho dost.
Co si pamatuju, tak se mi líbilo (v té Austrálii) když si psali se svou rodinou přes net. To sem i plakala, bylo to dojemný

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Autor: katrin
Datum: 29. 08. 2005, 23:01:59

No tak to bolo moc aj na moje silné nervy, ktoré zdolali už aj Titanic... Nemám rada také scénky, radšej mám také,kde sa prejavujú základné pudy, ako hnev, agresivita, hlad, ale aj priateľstvo a chabé snahy niekoho viesť... Najlepší sú tí, čo tam prídu s tým, že toto a tot je treba urobiť a začnú komandovať..

Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Alexis
Datum: 29. 08. 2005, 21:11:56

na to se taky pamatuju a docela me stve, ze nova neodkoupila dalsi serie!!!!
koukala jsem se na par novejch dilu, kdyz jsem byla v Recku...jo, bylo to recky, ale stejne clovek pozna, co ty lidi rikaj, takze jsem byla nastvana opet!!! a kdyz se ted kouknu na tohle, tak je to odvar...

Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: katrin
Datum: 29. 08. 2005, 21:19:41

Mňa tiež serie, že nie sú nové série, ale čo môže taký bezmocný divák..
Mne sa vždy páčilo ako im po tých 20 dňoch ukázali chipsi, alebo tabuľku čokolády a oni sa div nepretrhli, aby si mohli k tomu čuchnúť a nie to ešte zjesť. Alebo keď niekto povedal šampón, tak všetci nostalgicky zavzdychali. Alebo keď uvideli nejaký cukrík, alebo toaletný papier...
To je niečo, keď sa veci dennej potreby stanú nedostupnými a nie keď má niekto všetko, čo chce..
Musím povedať, že to bola najlepšia reality šou, akú som kedy videla. Myslím, že keď ide o prežitie tak až vtedy vystupujú na povrch skutočné emócie a začínajú sa pretvárky.

Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Alexis
Datum: 29. 08. 2005, 21:32:28

samozrejme...!
nejlepsi bylo kdyz uz potom vyhazovali, ty skoro posledni, tak kdyz je vyhodili a meli rozhodnout, kdo dostane ty prachy a jak byli cisti a upraveni a tamti byli spinavi a unaveni...
ach, to byl dokonalej kontrast

Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: katrin
Datum: 29. 08. 2005, 21:38:27

to aby ich zlákali, tak ich tam posadili vyčesaných, umytých, napapkaných, spokojných... To vieš provokácia na najvyššej úrovni..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Alexis
Datum: 29. 08. 2005, 21:56:21

urcite a jeste by museli byt navoneni vsemoznymi vonemi- to by urcite zlakalo zeny i muze...
tse...kdejakej bratr tomuto umeni nesaha ani po kotniky!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: katrin
Datum: 29. 08. 2005, 22:08:46

Samozrejme.. A človek si aj viac váži to, čo vyhral, pretože to musel pretrpieť.. bez jedla len s malým množstvom pitnej vody a navyše plniť všetky tie náročné úlohy.. odmena za splnenie je ale suprová.. to ich vždy tak potešilo, keď vyhrali imunitu, alebo nejaké kura..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Alexis
Datum: 29. 08. 2005, 22:11:24

ach, ta sladka imunita...
ach, ty stare casy...
to je tak davno...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHE

Autor: katrin
Datum: 29. 08. 2005, 22:22:17

Keby tak dávali aspoň reprízy..... Ja by som rada znovu videl Ethana, alebo tú nervóznu babu, čo sa na každého osopovala... Alebo Colbyho... Ten bol fešák..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BR

Autor: Snipsley
Datum: 30. 08. 2005, 09:49:52

Yeah Colbyho si pamatuju to byl borec ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BI

Autor: katrin
Datum: 30. 08. 2005, 20:00:12

Americká vlajka, kovbojský klobúk... a pekné modré očká a navyše vyhral perfektné autíčko...

Re: BIG BROTHER

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 18:45:10

No v BB jsou fakt samí exoti. Klára mě jediná zaujala a hned ji vyhodili :(
VyVolení o 100% lepší IMHO

Re: Re: BIG BROTHER

Autor: voody
Datum: 29. 08. 2005, 19:43:53


Re: Re: BIG BROTHER

Autor: sisi
Datum: 29. 08. 2005, 19:41:32

je to kravina, vzdyt to tam i rikali ty soutezici, ze to je cely domluveny co maji delat...

Re: Re: BIG BROTHER

Autor: ale
Datum: 29. 08. 2005, 18:58:37

jo, já sice koukám na ty vyvolený jen občas ale BB... tam jsou ty lidi neskutečně vyumělkovaný, nedivila bych se, kdyby jim Hornová ráno rozdávala scénáře

Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 18:59:48

Podle mě už je v kufříku maji :)

Re: BIG BROTHER

Autor: Birute
Datum: 29. 08. 2005, 18:17:16

Já se nedívám. Mně stačí ohlas v novinách-v Právu to nejspíš píše člověk, který z toho, že se na to má dívat, aby o tom pak, není dvakrát nadšený. (TO je docela zábava) Ale to ani ten člověk, co píše recenze na HP(to už pro mě tak veselé není).

Výměna manželek...za to na ně mohly feministky podat žalobu. Prostě taková výměna pračky, žehličky a chůvy v jednom+"emoce".

Ale na ČT2 mají dávat Woodyho Allana, tak TV nezavrhnu.

Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Esclarmonda
Datum: 29. 08. 2005, 20:57:41

Koukám, že jsi můj člověk.

Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Me
Datum: 29. 08. 2005, 20:11:28

Jojo, Sladký ničema a Sean Penn, to prostě člověk nemůže vynechat....

Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Angel of Music
Datum: 29. 08. 2005, 18:32:15

Vymenu manzelek davaji na Markize uz nejakou dobu a je to celkem vysmech vsemu normalnimu. Princip teto reality show je, najit 2 naprosto odlisne rodiny (financne, pocet deti) a poslat matky k ty druhy rodine. Jedna se ma jako prase v zite, stara se o manzela a 10ti lety dite, a ta druha vari ve skopku knedliky pro 14 lidi....

Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Birute
Datum: 29. 08. 2005, 18:49:49

Aneb naše pravidelná dávka (n)emocí...
Zajímalo by mě, kdy dojde na "Truman Show".

Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Snipsley
Datum: 30. 08. 2005, 09:53:29

Ty wole to by bylo
vidělas ten film? NA reality show celkem dobrej nápad ale na provedení...

Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Birute
Datum: 30. 08. 2005, 11:40:21

Viděla. Já to beru jako docela reálnou možnost. Vybrali by odložené mimino a diváci by ho nebo ji viděli vyrůstat v přímém přenosu. Byl by to kus jejich živoat-bezva pro sledovanost. Občas by tam vmontovali nějakou vzrušující akci.
Kdo ví, třeba se jednou budeme takhle sledovat navzájem v reálu.

Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Birute
Datum: 29. 08. 2005, 18:19:56

Oprava: "...aby o tom pak psal"
Dnes jsem ještě víc mimo než obvykle, ale po emociálním a "intelektuální" nasazení na zkoušce na to mám právo. Prošla jsem! Zázrak!

Re: BIG BROTHER

Autor: Arlondia
Datum: 29. 08. 2005, 17:41:26

Nedívala jsem se. Úplne mi stacilo, kdyz jsem byla v Anglii. Tam to dávali uz pred nejakou dobou. Kdyz si to tam jedna cernoska zacala rozdávat s jedním klukem (a dost hlasite), malé deti, které se na to taky koukaly, zacaly nadsene kricet "They have a sex, they have a sex!"

To me dostatecne znechutilo, abych se na to ani nepodívala. Ackoliv nevím, jestli to tady taky tak "opeprí", je mi to jedno, protoze co muze být na takovém poradu "zábavnejsí"? Nic. A proto je to hovadina.

Re: BIG BROTHER

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 17:33:16

Zamořili televizi trapárnama jako je reality show, to je hnus, pořady pro puberťáky, úchyláky, šmíráky a zoufalci, kteří nezvládají svůj život a tak se hojí na cizím. CHtěj národu vymýt mozky a udělat z nás stádo tupých plácajících opic. Jsem znechucená. A ještě to dávaj v hlavním vysílacím čase. A ještě chtěj přidat výměnu manželek...to je úpadek. No alespoň se budu nerušeně věnovat knihám a hudbě.

Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Esclarmonda
Datum: 29. 08. 2005, 21:00:01

...a ty jsi taky můj člověk (když zapomenu na Lucia Malfoye).

Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 21:05:15

Jen na něj klidně zapomeň...stačí, když na něj myslím já .
A bacha na Harríčka, ten si to bere děsně osobně.

Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Esclarmonda
Datum: 29. 08. 2005, 21:14:23

Taky jsem si všimla. Asi má proč.

Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 18:14:51

No nevím. Na BB i na VV se dívám a nepřipadám si jako uchylák, šmírák, zoufalec, který nezvládá svůj život a určitě se nehojím na cizím. Vymytý mozek také nemám a tupá plácající opice také ne. Musím se držet, abych nepoužil slovník Zlatoslava Lokcharta. Nevím jak můžeš soudit lidi podle toho na co se dívají v televizi. To fakt nepochopím. VyVolení jsou profesionální Reality show a v česku je to naprosto unikátní.

Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: David
Datum: 29. 08. 2005, 22:12:13

No mas samozrejme pravdu, nekterym lidem by neuskodilo vic tolerance a min odsuzovani.
Urcite se nebudu nikomu vysmivat, i kdyz dela podle me neco hloupeho. Uz jen proto, aby se lide nevysmivali me, kdyz budu delat neco takoveho. Kazdy z nas totiz takove veci obcas dela, i kdyz vi ze je to treba poklesle a nizke. Jsme prece jen lidi, ale jestli mate pocit, ze si svoji inteligenci a uroven musite dokazovat takhle, tak prosim.

Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 18:26:47

Každému co jeho jest, možná nejsi to co jsi psal, ale určitě jsi puberťák. Takže do mnou jmenovaných skupin spadáš. Dej si Xanax a rozdejchej to. Tohle opravdu není zábava na úrovni. Mimochodem, nesoudím..... konstatuji.

Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 18:27:59

Takže kdo se dívá na VyVolené je automaticky debil?

Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 18:44:37

Ne, automaticky spadá do jedné ze jmenovaných skupin, nicméně debily nevylučuji, ti se mohou dívat také, rozhodně je tento pořad nepřekvapí složitostí, nebo intelektuálností, naopak obohatěj si slovník o nějaké to tůůůůt. A nebo to může být nějaký ubožák, který je nucen se na to dívat z důvodů, jako psala Birute.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 18:47:01

Neobohatí si slovník o tůůůůt ale pííííp. To je docela důležitej rozdíl. Já se považuji za naprosto normálního a stejně se na VV dívám. Čím to? Vyjímka potvrzuje pravidlo?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Esclarmonda
Datum: 29. 08. 2005, 21:04:00

Sakra, tůůůt nebo píííp, to je vážně propastný rozdíl . Jak může vůbec někdo zaměňovat takové dvě naproto odlišné věci ????

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 18:52:31

Tůůůt nebo píííp, každej to interpretuje jinak, no ale jestli trváš na píííp, tak píííp, mě je to fakt jedno. Jednoznačné ovšem je že tento zvuk překrývá příliš často se opakující vulgarity.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 18:56:21

Ano, poprvé s tebou dnes souhlasím. Nadávky se tam vyskytují pouze pod píííííp a ne pod tůůůůt.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 19:03:28

Ano to je děsně důležité pro můj život
Bez této informace bych nemohla přežít rok 2005. NAvždy si budu pamatovat že je to píííp.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 19:17:00

No tak to tě lituji, jestli je pro tebe tato naprosto nedůležitá informace tak důležitá. To nemáš nic jiného na práci, než se zajímat o to, jestli se ve VV nadávky překrývají pííííp nebo tůůůůt? To bez toho fakt nepřežiješ rok 2005?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BR

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 19:28:07

To byla ironie. Ten kdo bazíroval na tom že je to píííp a ne tůůůt jsi ty, pokud ti to ušlo, mě je to fakt jedno.
NArozdíl od tebe je mi fakt jedno čím překrývají vulgarity, neb to nesleduji. Ale tys to pochopil, viď, jenom se zoufale snažíš mě urazit, nebo vytočit.....i když fakt nevím, co z toho budeš mít.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BR

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 19:31:40

Samozřejmě že jsem to pochopil. Nejsem debil, ikdyž ty namítneš že ano.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 19:36:41

Přestaň se litovat, nikde jsem neřekla že jsi debil a věř, že kdybych to chtěla říct, tak bych to udělala. NArozdíl od tebe tě nesoudím jen podle této hysterické diskuze, ale i podle jiných.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 19:43:05

A podle jakých konkrétně? Ne ale fakt by mě to zajímalo. Podle jakých jiných příspěvků?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 19:48:25

Proboha, co po mně chceš? Chodím sem několik let, ty už jsi tu taky byl a tudíž jsem některé tvé přízpěvky četla. Mám je konkrétně hledat? Proč? Mám pocit že jsi zase nepochopil, že se tě nesnažím urazit...prosím přečti si ještě jednou co jsem napsala a napiš co jsi z toho vydedukoval. Protože já fakt nevím, o co ti jde.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 19:51:45

No hele já už budu muset letět :) Asi víš proč. Sbohem.

Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Aries
Datum: 29. 08. 2005, 18:17:58

proč se ti to líbí? Co je na tom zajímavé? Kromě toho, že je to profesionální, proč bych se na to měla dívat? O co přijdu, když se dívat nebudu? Ptám se vážně, fakt mě zajímá odpověď

Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Lara Croft
Datum: 29. 08. 2005, 18:36:14

Neboj, o nic nepřijdeš, ale jde o to, že někeré lidí to prostě baví sledovat. Jde o zábavu. Nejsem fanynka reality show,ale neodsuzuju ty , co se na to dívají. Je každého věc jestli si zvolí večer u televize nebo se bude věnovat třeba svým koníčkům.

Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 18:46:22

Odsuzuji v první řadě televize, že to nahrnuly na národ v takovém množství a v hlabvním vysílacím čase, že téměř nemáme na výběr.... Je to zavrženíhodné.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Esclarmonda
Datum: 29. 08. 2005, 21:06:06

A mně je špatně z toho, že je vůbec něco takového možné.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Lara Croft
Datum: 29. 08. 2005, 19:11:19

zavrženíhodné...to je dobré slovo, to jsem ještě neslyšela Ano, souhlasím,že je toho moc najednou To jen potvrzuje pravidlo, že telka je nejlepší vypnutá.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 18:48:43

Odsuzovat můžeš. Naštěstí na tvém názoru nezáleží. Proč tě to tak žere? Tak se na to nedívej. Nutí tě někdo revolverem?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 18:57:19

Jedinej kdo se tady evidentně užírá jsi ty, pokud na mém názoru nezáleží, tak ho neřeš. Já se na to nedívám a nutit by mne k čemukoliv by si asi málokdo dovolil. Bohužel občas při kontrole v naději že tam jde něco lepšího na tu ptákovinu narazím a proto jsem se tady podělila o svůj názor v tématu tímto se zabývajícím. A jelikož v tématu Big Brother není podtitulek pouze vychvalujte, tak jsem vyjádřila svou nechuť. To že si to bereš osobně, za to já nemůžu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 18:58:49

Neberu si to osobně a narozdíl od tebe neodsuzuji ty, co se na to nedívají. Ty nedokážeš pochopit že to někoho může bavit.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 19:08:50

Ale ano, bereš si to osobně, proto se tady tolik rozčiluješ. Já se na tom báječně bavím. Bodejď by jsi je odsuzoval, když mezi ně patříš, že? A již jsem tu zmínila to, že v první řadě kritizuji tento druh pořadu, v druhé řadě televize že to vysílají obě v hlavním vysílacím čase, čímž značně ubírají výběr těm, kteří této pokleslé zaábavě neholdují a teprve pak komentuji opakuji že komentuji diváckou populaci těchto pořadů. Ale ty si z toho stejně vybereš jenom to co chceš a pak to překroutíš, tak ti to klidně budu opakovat. Odsoudit a komentovat je rozdíl. A nemáš pravdu, nepochybuji že mnou zmíněné skupiny tento pořad skutečně velice baví... o tom žádná....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Blanchetta
Datum: 29. 08. 2005, 19:38:44

já miluju pokleslou zábavu! sem s pokleslou zábavou !! (sakra, co to vlastně je pokleslá zábava? abych se neztrapnila )

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 19:13:12

1) Neberu si to osobně a nerozčiluji se.
2) Víš proč to obě TV vysílají v hlavním vysílacím čase? Protože právě tehdy se na televizi dívá nejvíce lidí.
3) Pokleslá zábava je to pro tebe ale pro některé ne. Zkus třeba používát Já si myslím... nebo aspoň internetovou zkratku IMHO
4) ano, tebou zmíněné skupiny na to jistojistě také dívají. Ale pak se na to dívají i normální lidi, jako třeba já.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BR

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 19:20:50

1) ne? Ale vyadá to tak, že tě něco děsně žere...asi to že jsem vyjádřila svůj názor na tu trapárnu.
2) Tos mi opravdu řekl novinku...proto se tomu říká hlavní vysílací čas. A proto mi to vadí, že je to donba kdy nejvíc lidí má čas a náladu na TV a může si vybírat mezireality show a reality show...
3) všechno co zde píšu si myslím, doufám že nepředpokládáš že zde přepisuji názory jiného. Ale poku d na tom trváš OPRAVDU SI TO MYSLÍM
4)Jako třeba ty který jsi v pubertě...nikdo netvrdí že puberťáci nejsou normální, neboj, to není diagnóza, to jen nazznačuje dospívající organismus a je to přirozené.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BR

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 19:30:27

1) Opravdu ne. Jen mi vadí to, že svůj názor prezentuješ jako jediný správný.
2) Divila ses, že to dávají v hlavní vysílací čas. Tak proč ses tak divila, když důvod znáš?
3) Ano, všechno co zde píšeš si myslíš, nikoliv víš. Nauč se ale respektovat jiný názor než ten svůj, ano?
4) Jako třeba já, normální puberťák. Jsem naprosto normální a přesto se na to dívám.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 19:45:10

1)Prosím byl bys té dobroty a sdělil mi kde jsem napsala že jedině můj názor je správný? To mi nějak uniklo.
2)Nedivila vyjádřila jsem pohoršení. Vadí mi to, že to dávají v hlavním vysílacím čase
3)zvláštní, že zrovna ty se mne snažíš poučovat o tolerování cizích názorů, když jsi v reakci na ten můj názor začal dštít oheň a síru. Mě je fakt jedno že se díváš na tu hrůzu...opravdu. Tak nevím, proč tobě není jedno že jsem řekla co si o tom myslím.
4)Ano jsi puberťák proto se na to díváš.....řekla jsem snad něco jiného? To bylo přeci v mém prvním příspěvku, tak o co ti vlastně jde?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 19:50:58

1) Téměř v každém tvém příspěvku. Vyjadřuješ se o tom, jako o pokleslé zábavě aniž bys řekla, že se jedná o tvůj názor. Ne, prostě co řekneš, tak musí být pravda.
2) Ale proč tě to žere? Přepni, vypni, bež si číst, běž do kina, pusť si hudbu, jdi jen tak na procházku, buď na počítači ale nečum na to, když nechceš.
3)Je mi to jedno. Skutečně. Opravdu.Vyjadřuj si NÁZOR a ne tu svou jedinou pravdu.
4) Nedívám se na to, protože jsem puberťák ale protože mě to baví. Ne všichni puberťáci se na to musejí dívat.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 20:04:49

Je mi fakt líto, že jsi nepochopil, že každý tu píše své názory a nepřepisujou se tu učebnice a zákoníky. Co jiného než sůj názor bych tu asi tak měla vyjadřovat...
Ovšem tos řekl ty, že co řeknu musí být pravda
Vřele děkuji za radu. Věř že to dělám, ale docela bych byla ráda kdybych měla na vybranou i z jiných pořadů v TV, když už za ni platím. Někomu by třeba zase vadilo, kdyby na všech programech dávali dokumentární pořad diagnóza nebo množení komárů v našich pvodích... jde prostě o to mít možnost výběru.
Znovu pakuji že vyjadřuji své názory a opět tě žádám, abys mi sdělil, kde jsem napsala že jsem jediná kdo má pravdu. To si zase něco vymýšlíš.
baví tě to, protože jsi puberťák

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Autor: David
Datum: 30. 08. 2005, 00:45:30

Jen poznamka, ty penize, ktere platis, dostava jen verejnopravni televize. Komercni televize, keter vysilaji reality show, z nich nemaji ani korunu. Navic te nikdo nenuti koukat na tyhle dve televize, amme tu dalsi 2 sirene po cele republice a desitky placenych na käbelovce. Navic si muzes poridit dvd prehravaca a filmy si kupovat, tak to napriklad delam ja a nemusim si stezovat co davaji a nedavaji v hlavnim vysilacim case.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Autor: Astoreth
Datum: 30. 08. 2005, 08:29:05

To máš sice naprostou pravdu, ale přesto si stěžovat můžu a nejsem jediná. Toto téma je tu od toho, aby zde lidé vyjádřili své názory. Tak jsem to udělala. Veřejnoprávní televize už také programově chátrají. Jen ČT 2 má občas zajímavé dokumenty. DVD a VHS přirozeně mám a pokud mám náladu si pustit film tak to udělám, ale televizní programy kdysi poskytovali poměrně slušný výběr pořadů, což teď není. Dávat prníze navíc za kabelovku mi přijde zbytečné /plně bych se spúokojila se čtyřmi programi. Zdá se že jsi další kdo vůbec nepochopil o čem mluvím.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Autor: David
Datum: 30. 08. 2005, 13:06:28

Pochopil jsem o cem mluvs, bylo to o tom, ze nemas na vyber pred reality show. To neni prava, jak jsem ti napsal. Komercni televize vybiraji svuj program podle sledovanosti, tudiz podle toho, na co se bude divat vetsina lidi. A tahle vetsina se diva na reality show, proc by meli zarazovat hodnotne porady pro mensiny? To by meli mensi zisky. Je to vsechno jen o nabidce a poptavce.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Autor: Astoreth
Datum: 30. 08. 2005, 13:32:14

Ne, nepochopil jsi, jak vidím. Ale ani si s tím nelámej hlavu, tvůj život to nezmnění, ani můj...tak se běž hezky dívat na reality show, je to úžasně vzrušující a poučné.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Autor: David
Datum: 30. 08. 2005, 18:31:48

Mas pravdu, radeji se podivat na neco takoveho, nez tady sedet, psat jaka je to hruza a radovat se z toho, ze me, cloveka na vysi, to nezasahlo a tudiz jsem neco vic nez ti ostatni, kteri si vymyvaji mozky u televize, coz je neco odporneho a zvrhleho.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Autor: Esclarmonda
Datum: 30. 08. 2005, 19:36:11

Já zas dávám přednost té druhé možnosti, kromě toho sezení (jsou i další druhy činnosti).

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Autor: Astoreth
Datum: 30. 08. 2005, 19:22:31

každý podle svého gusta ....enjoy

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BR

Autor: Aries
Datum: 29. 08. 2005, 19:31:27

ale ještě pořád jsi mi nevysvětlil proč

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BR

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 19:33:52

Ale ano vysvětlil. Najdi si můj příspěvek z 18:23 a nějaké sekundy. Je to někde dole.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BR

Autor: Aries
Datum: 29. 08. 2005, 19:36:59

aha. no tak jo. každej je ňákej

Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 18:37:03

Konečně jeden inteligentní názor.

Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Blanchetta
Datum: 29. 08. 2005, 18:34:12

Pokud tě to nezajímá, tak o nic nepřijdeš (tak jako nepřijdou lidé o nic, když si nepřečtou HP, pokud je tento žánr nezajímá)

Mě osobně nejvíc baví Scalexovy komentáře (dříve psal Lukáš Franta, komentoval SS, naši i slovenskou).
A diskuze na internetu jsou taky zábavné.

Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Lara Croft
Datum: 29. 08. 2005, 18:44:19

Mně se stejně nejvíc líbil Lukáš Franta, jak komentoval Superstar 1,on měl takový úžasně vtipný osobitý styl, Scalex je taky dobrej, ale je normálnější(tím pádem i trochu nudnější)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Blanchetta
Datum: 29. 08. 2005, 18:51:26

Jo, a Mojsejovce! Neviděla jsem ani jeden díl, z české SS asi jenom dva, ale jeho komentáře byly prostě super. Strašná škoda, že se přidal ke štábu BB (určitě by měl co kritizovat)

Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 18:35:28

Taky chodíš na Lopuch, že?

Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 18:23:53

Big Brother mě zatím moc nezaujal ( asi protože se to zatím moc nerozjelo a nebo proto, že VyVolení začaly dřív ). Je to zajímavé sledovat, jaké typy lidí se budou "milovat" a jaké naopak nenávidět. Občas vzniknou i dost vtipné situace ( viz Regi a čištění vířivky :)).
Neříkám že by se to každému mělo líbit, to v žádném případě ale nechápu jak někdo může soudit lidi podle toho na co se dívají v TV. "Díváš se na VyVolené? Ano? Tak si uchylák, šmírák bez mozku a plácající opice."

Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 18:32:29

Kolem mne je spousta lidí kteří se milují a nenávidí a jejich životy se mne týkají, i vtipných situací se v životě vyskytne spoustu, je smutné že něčí život neposkytuje tolik vlastního povyražení že musí sledovat cizí. NAvíc nemám potřebu šmírovat jak si někdo mydlí ve sprše intimní partie těla, je to trapný.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 18:34:45

Nikdo tě taky nenutí ale tvrdit že ten kdo se na to dívá je debil ...
No měl jsem o tobě vyšší mínění ale můj úsudek se radikálně změnil.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 18:48:18

No, Harríčku, já jsem ale neřekla nic o debilech, já psala o spoustě jiných, ale debila jsi si vymyslel ty, tak se uklidni.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 18:49:54

Dobrá, tak slovo debil z mého předchozího příspěvku nahradím třeba za uchyláka nebo třeba plácající opici.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 18:59:02

ano to jsem řekla. Taky jsem řekla puberťáci.... a víš co? Trefila jsem se.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 19:00:53

Ano, trefila. Věkem jsem skutečně v pubertě. Bravo.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BR

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 19:12:45

Nikdy jsem nepochybovala

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BR

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 19:15:07

A znamená to snad, že jsem nějak méně inteligenčně vyvinutý nebo méněcenný?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 19:23:40

Ne to znamená jen to, že jsi v pubertě, někdo ti snad tvrdil že puberta je duševní choroba? Každý člověk tímto vývojovým stupněm prošel a tudíž je nesmysl tvrdit že puberťák je méněcenný...jak jsi na to prosím tě přišel??

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Autor: Harríček12
Datum: 29. 08. 2005, 19:27:47

Pochopil jsem to z tvého vyjadřování.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 19:31:55

No to je tvůj problém, jak chápeš....s tím já nic nenadělám.

Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Aries
Datum: 29. 08. 2005, 17:42:26

Opět jsem se ujistila, že televize je zbytečný přístroj, který navíc působí ve stylovém pokoji neesteticky, a to i vypnutý, vůbec nemluvím o situacích, kdy je ještě ke všemu zapnutý. Tak asi nedou za tři čtyři měsíce mě popadne takový divný nápad, že bych s docela koukla na televizi. Zjistím, že na všech programech dávají přesně to samé a přesně to, naco se dívat nechci, no a zase na pár měsíců si dám s televizí pokoj. Už jsem se konečně odstěhovala do zadní kanceláře, takže jsem v pohodě, poslouchám si jazz a žádná Perknerová ani ten druhý idol národa mě neruší. Vřele doporučuju

Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Esclarmonda
Datum: 29. 08. 2005, 21:16:43

víc netřeba dodávat.

Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Blanchetta
Datum: 29. 08. 2005, 17:40:06

Kam zařadíš mě? Jsem puberťák, úchylák, šmírák nebo zoufalec

Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 17:44:25

můžeš si vybrat....co se ti nejvíc líbí.

Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Blanchetta
Datum: 29. 08. 2005, 17:50:32

úchylák!!!

ale BB se na seznam mých oblíbených reality show nedostane, tak velký úchylák zase nejsem

Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Astoreth
Datum: 29. 08. 2005, 17:55:58

Jen malej úchyláček.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Blanchetta
Datum: 29. 08. 2005, 17:59:25

malý, ale náš

Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Eleanor / někdo
Datum: 29. 08. 2005, 17:40:42

Nebo já?

Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: klarinka
Datum: 29. 08. 2005, 17:42:08

Tak já jsem...asi....asi......

Nebo sem nepatřím, když to nesleduju, ale ani neodsuzuju??

Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Aries
Datum: 29. 08. 2005, 18:06:18

...normální. To je v dnešní době dost vzácný úkaz

Re: Re: Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: klarinka
Datum: 29. 08. 2005, 22:09:55


Re: BIG BROTHER

Autor: Kikina
Datum: 29. 08. 2005, 17:26:48

ja VyVolení tak i Big Brother je pěkná kravina.......je to uplně blbý.....nechápu....nám tu celej minulej tejden lilo a oni se koupali, opalovali a kdo ví co ještě.....je to BLBOST....OBOJE

Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Blanchetta
Datum: 29. 08. 2005, 18:01:17

v Praze prý bylo hezky, navíc pod reflektory je dóóst horko

Re: Re: BIG BROTHER

Autor: klarinka
Datum: 29. 08. 2005, 17:32:35

Omlouvám se předem.....pochopíš proč...

Tedy, nevim jestli seš blbá ty nebo ten pořad, já ho taky nemusím, ale aspoň jsem to pochopila.
To si myslíš, že je to podvrh nebo co?
Nenapadlo tě že ta vila je postavená někde, kde na ně nemůže pršet? Třeba v kryté hale????
A že je to tah televize, aby se vyskytovali především v plavkách???????

Ne promiň, já vím že TADY pršelo a oni se koupali...možná je to UFO , ne?

Já tyhle pořady fakt nemusim, ale aspoň bych je nekritizovala , když bych byla zabržděná!!!

Opět....promiň.

Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Kikina
Datum: 29. 08. 2005, 17:39:08

V pohodě...máš svůj názor
Já nejsem blbá akorád sem se o to nikdy dřív nezajímala a první díl sem víděla asi před třemi dny a nevěděla sem, že ten barák mají někde v hale.....NELÍBÍ SE MI ANI BIG BROTHER ANI VYVOLENÍ....obojí je blbost....jen konkurenční boj dvou televizí.......

Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: klarinka
Datum: 29. 08. 2005, 17:42:59

and

Re: BIG BROTHER

Autor: klarinka
Datum: 29. 08. 2005, 17:23:17

Hmm...můj názor...
Přijde mi že do Vyvolených vybrali ty "slaběji" rozumově nadané. (Omlouvám se fanouškům)
A vadí mi že tam jsou skoro samí Ostraváci, Moraváci...atd. (Nic proti)

Big brother mi přijde lepší, asi hlavně proto že jsem "ho" sledovala i v zahraničí.
Soutěžící mají lepší náplně dne. Musí plnit úkoly.....

Toť můj názor

Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Eleanor / někdo
Datum: 29. 08. 2005, 17:38:26

Můj názor je, že v Big Brother jsou téměř samí úchyláci, až na tři vyjímky (Šárka, Terezie, Eva). Na VyVolené jsem se nikdy nedívala a ani nehodlám - nemám ráda Primu, protože kopíruje Novácký pořad.
No a srovnání Pergnerová VS Mareš je trapné, jelikož Leoš Mareš je Pan Moderátor a Pergnerka je proti němu nula

Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: ale
Datum: 29. 08. 2005, 18:55:37

šmarja pano... "Pan Moderátor?" možná pro puberťačky co ho žerou.

Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Eleanor / někdo
Datum: 29. 08. 2005, 19:41:49

Mě přijde jako výborný moderátor, že tobě se nelíbí, to je tvoje věc

Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: klarinka
Datum: 29. 08. 2005, 17:43:50

.......

Re: BIG BROTHER

Autor: Angel of Music
Datum: 29. 08. 2005, 17:13:31

Vyvoleni!!! No Big Brother!

Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Leia
Datum: 29. 08. 2005, 17:17:00

Sorry ale Pergnerová FŮŮŮJ! Mareš RULES!

Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: Angel of Music
Datum: 29. 08. 2005, 17:19:43

Pergnerova fuuuj, Mares je Mares, ale VyVoleni uz jsou poradne rozjety. A hlavne si je vybirali divaci a ne Hornova spol.

Re: Re: Re: Re: BIG BROTHER

Autor: hmm
Datum: 29. 08. 2005, 17:37:26

mares fuuuuuuj!!!!!!! pergnerova na hrad!!!! vivat vyvoleni!!!!!! big brother fuuuuuuuj!!!!

Re: Re: BIG BROTHER

Autor: eRRor
Datum: 29. 08. 2005, 17:14:17


  << Zpět