Záloha diskusního fóra (7/2005 - 21.10.2005)

  << Zpět

Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Vložil(a): Dobby16
Datum: 29. 08. 2005, 17:13:05

Tak a teď Vám ukážu něco...co vidělo jen pár lidí z mého okolí.....Buď to se tomu zasmějete a řeknete:,,Ta je trapná!" a nebo se Vám to bude líbit, jedné paní učitelce, která to jediná viděla z dospělých, jelikož mi rozumí.....tekly i slzy...No tady....Je to taková menší zpověď k Daníkovi....zde vidíte jak ho miluji:))....Něco takového si píši.mám i básničky a citáty:))Ale nemyslete si, že jsem blázínek.....Jen semnou tohle dělá ta zamilovanost
My dream
Chtěla bych být stále stebou, dotýkat se Tvých něžných rtů, hladit Tvé voňavé vlasy, slyšet Tvůj hlásek! Laskat Tvá malá,ale božsky slaďoučká ústa! Chtěla bych Tě prostě celého, pročpak to nejde, proč!!?? Proč nejsem angličanka, proč nejsem ta Tvá vysněná dívka pro Tebe! Vždyť jsem zábavná, srandovní, originální i chytrá J! Lásko moje, dříve jsem o Tobě a Harrym Potterovi ani slyšet nechtěla a vidíš jak je to!! Ty jsi ten můj kluk ze snu, moje půlka srdíčka, můj andílek, ty jsi moje životní sluníčko! Ty jako Harry a Tvá jizva ve tvaru blesku mě dostala, Tvé mocné oči čaroděje a Tvůj rozpačitý úsměv a pohled, tvoji kamarádi, tvé krásné vypracované tělo, tvá mysl! Vidíš je toho moc, ani do dopisu se to vejít nedá :-) a není to jen pouhá euforie nebo fantazie :o)
Už nemůžu dál, stále na Tě myslím! Danny, já Tě miluji :-* Snad se Ti o mně zdá JNejsem jedna z těch fanynek, co jen chtějí a šílí po HP.Dane já šílím láskou po Tobě :o() Proč to nejde, řekni proč?? L Nejsem ani Cameron Diaz ani Kirsten Dunst! Nejde to vyjádřit slovy v dopise, jsi má životní láska, můj sen, má Superstar, sním o Tobě,ale ty o mně ne! :-( Proč? I love you, Ich libe dych, Amore Mio, Žtém, jak to říct, poraď, abys věřil, že to myslím vážně. Jsi kluk, kterého chtěj holky na celém světě! Proč nejsem Emma Watson, strávila bych stebou aspoň čas a natáčení. Já vím ve svých 16Ti letech, co je láska, štěstí, utrpení, žal ,smutek. Dokonce už ani nedám ránu bez rocku a punku a tvých oblíbených skupinek! Byla jsem jen na popík, ale teď je to i rockík :@)) Nejsem Ta pro kterou Tvoje duše zkvétá, ta dívka pro Tebe, jsem ve znamení Lva jako ty! Učím se a zdokonaluji v angličtině a to jen pro Tebe! Holky šílí po Rupertovi, Alanovi, Tomovi, Superstar a po klukách, ne to já miluji Tebe!!! Dělám snad chybu, co mi na to řekneš!!??? Pokaždé, když mi příjde autogram a dopis jsem ten nejšťastnější človíček na světě!!Prostě a jednoduše: ,, Bejby, ty si vážně senzační, bez Tebe svět není legrační, stebou se mám pořád čemu smát!!“Už se nemůžu dočkat čtvrtého filmu Harry Potter a Ohnivý pohár, až bude v kinech, až opět uvidím ty Tvoje nádherná roztomilá modrá kukadla a slaďoučká ústa, až zase bude plno Tvých nádherných fotek :o)))Prosím neber má slova nadarmo :o(( Už je to tak miluji Tě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Posílám Ti přání, dárečky a proč??? Přece jsi to nejrozkošnější stvoření na světě!!!! :-** :o)) Tak co říkáš?? Nemůžu být aspoň trochu Tvá kámoška??

Tady je básnička:
,,Dan,Dan,Daneček má rozkošnej zadeček,
Dan je moje Superstar pro všechny, ale Potter Star, jeho modrá očička jsou jako dvě sladká bonbička,
jeho božský nosánek,je to pěkný rošťáček!!!!!Angličan jak má být, s ním přece musím žít!:)"

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Jitulkaaaaa
Datum: 01. 09. 2005, 19:48:11

Musim ti říct že tě fakt obdivuju já bych to neudělala i když v duchu taky sním věř mi že dobře vím jak se cítíš Nejsem sice do něj tak zamilovaná ale všichni tady máme rádi Harryho Pottera a přece bez Dana by to nebylo ono!!!!!!

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: holka
Datum: 01. 09. 2005, 17:09:25

Eh, To je srandovní :) Dusím se smíchy, chceš mě zabít?

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: holka
Datum: 01. 09. 2005, 17:24:02

No jako to tě teda lituju. A ještě mít tu odvahu, takhle to říct na veřejnosti, ikdyž tě samozřejmě nikdo nezná. Té učitelce cos jí to ukázala už asi vytekly všechny slzy, které měla. Dám ti radu, jestli se společensky nechceš ztrapnit ještě víc, už sem nic takového nepiš. Jenom rada. Ty jsi ve skutečném světě asi hodně velký exhibicionista, ne?

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Alexis
Datum: 01. 09. 2005, 17:04:15

tady se diky tobe strhla divoka diskuse...:)
az budes zase v Praze tak se ozvi!!!

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Fred Weasley
Datum: 01. 09. 2005, 16:58:35

Tak mi to nějak připomnělo, jak jsem někdy ve Tvém věku zbožňovala zpěváka Guns´n´Roses (Axl Rose) - ale tuhle skupinu už asi nebudeš znát, v Evropě už několik let nehrají, snad v USA. Je fakt, že jsem nepsala básničky, ale "slintala" jsem podobně. A napadá mě, jaké by to bylo, kdybych ho potkala teď...

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Ku-bass
Datum: 01. 09. 2005, 13:00:15

ta je trapná

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Lunita
Datum: 01. 09. 2005, 00:40:31

Chápem, že ho chceš zbožňovať až do smrti, ale raz ťa to prejde. Viem, že na to nechceš myslieť, ale hádam ho nebudeš mať rada, keď bude mať 73 a vo vynovených filmoch o Harrym Potterovi bude hrať Dumbledora. Ale všetko je možné .

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 01. 09. 2005, 00:42:55

Kdo ví.......třeba se celej svět zblázní.....a já budu hrát s Daníkem v nějakém erotickém filmu:)))...a nebo rovnou budu jeho Vyvolená u něj doma v Londýně:))

Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Lunita
Datum: 01. 09. 2005, 00:48:40

Držím palec ale pochop, že je tam len malá nádej (drsne povedané žiadna), no nikdy nevieš Ja som tiež kedysi milovala hercov a spevákov a čo ja viem čo ešte, takže ťa chápem.

Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 01. 09. 2005, 00:50:56

No,ale dalo by se říct, že za jisté pomoci.....Už Vím jak se dostat na 98% k Daníkovi..tak 5 cm od mých očí:))Ale nepovím....děkuji ti.....

Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Lunita
Datum: 01. 09. 2005, 00:58:02

Ale myslíš si, že keď ťa uvidí, zamiluje sa do teba na prvý pohľad? Povie si :"Zase ďalšia šialená fanynka", bude mu jedno, že si jeho najväčšia fanynka na svete, preňho budeš len nejaké dievča z ČR. Ale nebudem ti brať nádej, ja som nikdy tak ďaleko s mojími idolmi nezašla. Vlastne, keď som bola na autogramiáde s Lašákom, bola som pri ňom. Ale aj tak ti prajem veľa šťastia, nech ti po vyjde

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 01. 09. 2005, 01:08:36

Děkuji a moc...moment.tak za 1)No zamiluje.než já se k němu dostanu....tak mi ho už nějaká klofne:))2)Nejsem jeho fanynka....fanynky šílí po celebritě:))Já šílím po normálním angličanovi Danovi Radcliffovi:)).....Děkuji,ale moc..pak zašlu fotky:))

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Jimík
Datum: 31. 08. 2005, 18:06:55


Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 31. 08. 2005, 18:26:51


Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Tibby
Datum: 31. 08. 2005, 17:44:12

já tě naprosto chápu!a je mi jasný, že teď žádnýho kluka nechceš...proč taky když mužeš bejt šťastná jen při myšlenkách na dana! ale dřív nebo později tě to určitě přejde...ale proč si to zatím neužívat,věk ti to dovoluje! i já sem mívala takový stavy a jednou sem byla opravdu zamilovaná do siriuse....což bylo možná o něco horší,když vlastně neexistuje....!(pro mě samozřejmě existuje ale nemužu bejt takovej blázen...)

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 31. 08. 2005, 18:26:29

Díky......za pochopení:)))

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Kate.Halliwell
Datum: 31. 08. 2005, 15:25:26

Abych pravdu řekla velice zajímavé. Dan je fakt docela hezkej, ale básnit bych o něm nemohla =))

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 01. 09. 2005, 00:25:43

Ale mohla..já bych si to ráda přečetla:))

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Arlondia
Datum: 31. 08. 2005, 10:22:28

Ach jo, Dobby, ty musís být vázne nestastný clovek. Tvojí zpoved chápu, kazdý má v urcitém období zivota potrebu k bláznivinám (a to mi promin, to tenhle clánek je). Zamilované pohledy na plakáty, sny... jasne, to je normální. Ale tohle uz je trochu moc. Nedovedes pochopit, ze postavy z knih a filmu si zkrátka k oltári vzít nemuzeme???

Nedovedu si predstavit, ze bych já nekdy takhle zboznovala nejakého herce. Jasne, kazdý má oblíbence, ale tohle uz hranicí docela s bláznovstvím. Vzdyt ty si prece urcite nemuzes ani najít kluka! Kdo by s tebou mohl chodit, kdyz bys mu dennodenne septala do ucha, jak milujes Danícka? Holka, prober se! Ani ten Radcliffe není tak uzasný, nelzi sama sobe! Snazís se hledat sestí tam, kde je jen zklamání, a pritom skutecný zivot ti protéká mezi prsty jako voda. Najdi si kluka nekde v dosahu, on te pak Radcliffe omrzí. Uvidís, jak ti bude hned líp (mozná si ríkás, ze ti je nejlépe ted, kdyz od nej dostanes dopis. Ale copak neexistují více vzrusující veci nez kus papíru? sklebík).

Sorry, jestli jsem se te nejak dotkla, ale uz to proste muselo ven...

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 31. 08. 2005, 15:08:12

Achoj :)) Já nejsem blázínek....:o))Já Ti něco povím, možná má Daník své protiklady,ale rozhodně nekouří,nefetuje,nepije a nehraje si na kdoví co:(-To jsou naši kluci u nás:((A jak jsem jednou řekla, já prostě teď po vztahu netoužím.....nechci s nikým chodit..no tak s Danem sámo, že bych chtěla něco víc....ale oni to cítí i mé kámošky..Prostě nechtějí nebo nemají chuť na vztah....Pochop,já ho miluji takového jaký je a ne proto, že je to ta slavná tvářička.....ale líbí se mi...Navíc znám pár lidí, co mi pár věcí potvrdilo:))....Já neboj,až příjde kluk, co se mi bude líbit-o.k. kvůli Danovi ho neodkopnu...to je jasné.....Já myslím, že to co jsem napsala by chtělo říct hodně holek,ale nemají odvahu-bojí se, že je zkritizujete,odsoudíte-Já se,ale nebála....a jen jsem Vám chtěla ukázat,co si píšu....Já Vám věřím a mám Vás moc ráda..proto jsem Vám to ukázala...Jelikož jste něco pro mě jako 2.rodina:))....A chtěla jsem slyšet názory.....Víš...ono se lehko říká,ať s Tím přestanu,ale chtělo by to,aby si cítila to co já.....Pak bys mě chápala.....Já, mě baví prostě jsem chodit,psát články-nedokážu si představit, že bych nešla na GOF nebo nečetla už knihy:()Já ho miluji takového jaký je,i kdyby měl co nejvíc chyb...Poprvé miluji někoho, jako nikdy.....Ani takhle kluky s kterýma jsem chodila, jsem takhle nemilovala:()..Jasný,že někdy bych nejradši svírala Daníka v náručí a líbala se sním a mazlila,atd.(Ty víš:-))...Prostě ho miluji a mně se to líbí..až příjde kluk...příjde...ale já opravdu se mi to líbí takhle....a na odsuzování lidí jsem si zvykla....:o))Ale já se za to nestydím....Mám ráda Vás a miluji Dana:)Těžko se to vysvětluje,musela bys cítit co já:(A kdo by Vás pak rozesmíval na srazech:))??Chápej...zatím mi vztah nechybí...a tohle se mi líbí....A kdo ví...třeba jednou:)Až si najde Dan holku a já se to dozvím budu zklamaná......ale v poho...furt ho budu chtít...ale to bych se furt opakovala....tak se mi to líbí..a já ho miluji tak, že sito nedokážete představit,někdy toho lituji...ale pak si uvědomím, že se mi to takhle zatím líbí:))....Angličani mají pro mě své kouzlo....Miluji Daníka ať to lidem vadí nebo ne....a opakuji jsem normální,prostě jen kráásnně zamilovaná:)Radši budu končit ať u toho neusneš:))Měj se a díky za názor

Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Arlondia
Datum: 31. 08. 2005, 15:34:16

Tys me zjevne vubec nepochopila! Klidne si ho dál zboznuj, ale uvedom si, co je láska! Milovat cloveka nemuzes jenom podle tváricky. Láska je neco hlubsího, co jsi zjevne zatím nepoznala. A kdyz budes chodit kolem lásky jako slepá kvuli cloveka, kterého nemás sanci v zivote ani videt na vlastní oci, natoz s ním mluvit nebo dokonce víc (mozností je fura), nikdy ji nepoznás. Láska neznamená sbírat obrázky a fotky a kazdý vecer posílat dotycnému pusinku na dobrou noc! Chápes? Láska znamená vzájemne si pomáhat, jak fyzicky, tak i dusevne. Kdyz se mají dva lidi rádi, není to jen o líbání, mazlení atd. (vsak ty vís). Je to o vzájemném pochopení, pomoci, stedrosti, skromnosti a já nevím co jeste. Láska není jen obdivovat tváricku a snít o noci (veceri, výlete, kine...) ve dvou. Nelze milovat papír (a je s ním taky mín srandy :-P). Jasne, muzes si jeho ruku vystrihnout z papíru a pak se s ním vodit po parku, ale to ti nikdy neprinese to, co by ti mohla nabídnout pravá láska.

Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 31. 08. 2005, 18:24:18

Já, že jsem nepoznala, co je láska....měla jsem dlouhý vztah s klukem....a když Ti pak řekne, že to byla jen sázka:(( Arlondio.....docela jsi mě dostala.....vždyť mě vůbec neznáš?:(Ty si myslíš, že chodím s jeho vystřiženou rukou po parku?:((A vůbec....Ty o mně nic nevíš,jak můžež vědet, že ho neuvidím...co když vím něco , co ty ne......Já Vím, co je to láska....A mám snad právo ho milovat,víš já radši přestanu chodit na srazy....začínám se Tě bát, že na mě budeš koukat jak na nějaký hnus....Teď trochu lituji,že jsem to jsem vůbec dávala.....:O((Pokud Ti to vadí.....nemusím už vůbec chodit sem,psát nic....Dostala jsi mě, že jsi o mně myslíš...jen zlé:((.....Nechápeš jak já beru Dana.....Já ho miluji takového jaký je...a nemiluji tvářičku....to je těžký mluvit...spoustu věcí nevíš:(((Jestli chceš nemusím tu vůbec být,ale nikdy by mě nenapadlo, že mi dvě se pohádáme.....fakt už se bojím i na sraz....ale jelikož chci poznat pár lidí tak tam půjdu:()....Je to Tvůj názor....Já Vím, co je láska....a když nevíš jak se cítím tak prosím neodsuzuj...Díky,ale neber to jako důvod k hádce!!Tebe si vážim.....miluji Tvé články.....Ale nesuď mě, když neznáš!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Arlondia
Datum: 31. 08. 2005, 22:39:43

Ale Dobbinko, takhle jsem to vubec nemyslela!!! Nechci se s tebou hádat a neodsuzuju te! Já ti chci jen poradit! Nelituj, ze jsi to sem dávala, je to tvoje vule a duvera v nás vsechny, coz obdivuju- at bych byla jakkoli zaláskovaná, tak bych sem v zivote nic takového nedávala! A ackoliv to nedokázu pochopit, obdivuju to. Jen je mi líto, kdyz vidím, ze bláznís do nekoho, kdo je tak vzdálený!
Mozná jsem prehnala, kdyz jsem rekla, ze nevís, co je to láska. Promin, nechala jsem se unést. Mám depku, tak mi to dneska docela luftuje...
Rozhodne sem neprestávej chodit a psát, nebo dokonce na srazy. Nebudu na tebe koukat nijak jinak, nez jak jsem na tebe koukala vzdycky, proc bych to delala? Myslís, ze jsem tak prízemní, abych tímhle zpusobem soudila a odsuzovala lidi? Vubec ne!
Más pravdu, ze te neznám. Ale ráda bych Te poznala líp. Treba by mi to pomohlo te líp pochopit. A mozná bys pochopila i ty me, proc jsem na tebe tak vyjela, za coz se omlouvám. Ver mi, nemyslela jsem to nijak zle.
Dík, ze si me vázís, to me potesilo. I já si tebe vázím, jinak bych vubec neodpovídala. Ale jsem zvyklá mluvit uprímne, tak to neber zle.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to mů

Autor: Me
Datum: 01. 09. 2005, 11:48:27

Umíš tak krásně vylíčit, co cítíš... Ne, vážně, tenhle váš dialog mě fakt dostal, je to takový upřímný, nakonec plný soucitu... Není to jenom naše Dobby, kdo si Tě váží...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to mů

Autor: Arlondia
Datum: 01. 09. 2005, 16:11:49

Jejda, dekuju, tímhle jsi me fakt dostala... Víc nemám co ríct...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže V

Autor: Me
Datum: 01. 09. 2005, 17:55:25

Jsem Tě neúmyslně umlčela...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže V

Autor: Alexis
Datum: 01. 09. 2005, 17:24:23

ach...videla jsem totu uz vcera, ale (uprimne) nechtelo se mi to cist, protoze to bylo dlouhe a nemela jsem naladu, ale ted jsem si to precetla a premejslim nad tim...
jak je to vzlastni...chapu te, Arlondio, protoze jsem podobna :)...ale chapu i Dobby...
tak jako je kazdy jiny, at sirkove, vyskove, inteligencne, tak kazdej jinak vnima city...
ale co se do toho pletu..:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže V

Autor: Arlondia
Datum: 02. 09. 2005, 13:50:53

Klidne se plet, od toho fora jsou. Jenom je dobre, ze si lidi nemuzou skákat do reci
Je to pravda, ze je kazdý jiný. Jaká by to byla hruza kdyby byl vsechny zenský stejný (viz Pekaruv císar :))

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Aries
Datum: 31. 08. 2005, 11:21:51

Ale nech ji. Času má dost a tohle každého po nějaké době přejde samo. Pořád lepší se v šestnácti platonicky zabouchnout do herce než fakticky do toho feťáka odvedle

Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Arlondia
Datum: 31. 08. 2005, 11:43:31

Hehe, já svého casu zboznovala Culkina

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Fleur.Delacourova
Datum: 31. 08. 2005, 10:53:26

no, je pravda ze temer kazdy nedy ma vakove obdobi, nekdo tohle proziva min a nekdo vic. nekdo treba rad sni

Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Arlondia
Datum: 31. 08. 2005, 10:56:07

Ale tohle uz není sen, to je posedlost...

Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Fleur.Delacourova
Datum: 31. 08. 2005, 10:59:27

no dobbre, nekdo to proziva opravdu hodne, ale nikde neni receny se to bude porad stejny

Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 31. 08. 2005, 15:18:46

Díky za podporu:))Opravdu děkuji:-))))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Fleur.Delacourova
Datum: 31. 08. 2005, 17:14:16

nemas zac

Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu u

Autor: hedvika
Datum: 31. 08. 2005, 13:23:12

No když jsem si to četla tak jsem si říkala jestli si z nás ta holka nedělá srandu dyť to je nenormální lae určitě to přejde

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu u

Autor: Fleur.Delacourova
Datum: 31. 08. 2005, 13:26:40

nerekla bych ze si dela srandu, nekdy driv sem na tom byla nejspis podobne,myslim ze skoro kazdy nekdy zazije neco podobnyho, jen to dava jinak najevo, nekdo to musi vyventilovat ven a nekdo to zas proziva spis vnitrne

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu u

Autor: Arlondia
Datum: 31. 08. 2005, 14:00:36

Tak doufejme, ze to vyventiluje brzy a prejde ji to. Kvuli ní- vzdyt skutecne nemuze být stastná, kdyz zije v predstavách a snech. To svým zpusobem kazdý, ale je potreba najít tu hranici a vyhnout se jí. Já jí to nechci zazlívat, je hezké, ze má nekoho tak ráda, ale aby ji to pohltilo... to uz je spatné

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu u

Autor: Dobby16
Datum: 31. 08. 2005, 15:16:47

Já nejsem nešťastná.......každý den díky Daníkovi je mi líp...stále na něj myslím a kdybys viděla jaké mám sny...taky by Ti bylo dobře:)).....Opakuji:I aamm vvvveerrrryyyyyyyyyy hhhhhhhhappppyy

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..tak

Autor: Me
Datum: 31. 08. 2005, 15:30:51

Já bych zas myslela, že to bude naopak, tohle musí bejt svým způsobem děsivý, ale možná i krásný...já nevím... Netuším, co bych dělala, kdybych prožívala to stejný co Ty, protože ještě nikdy se mi nic podobného nestalo, za což jsem tak trochu věčná... Ale Dobby, hnedka na mě PC dejchá líp, když vidím, teda spíš cítím, že se nějáko netrápíš... Nemohla bych snýst, kdybys utrápenou duši...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..tak

Autor: Dobby16
Datum: 31. 08. 2005, 18:29:51

Fakt miluji ho a jsem šťastná:)))....je to krráássnnnýý,takhle jsem nikoho nemilovala:((()))Je ttooo krrrááássaaaaaa.....Jasně.....někdy trápíms e, že nemůžu být s ním....ale zatím vzath nechci....tak postačí Dan:))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím

Autor: Me
Datum: 01. 09. 2005, 12:02:41

No hlavně, že seš takl šťastná, Dobby... Já nevím, ale mě by to asi mučilo, vůbec si to nedokážu představit...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám.

Autor: Me
Datum: 31. 08. 2005, 15:31:33

měla

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu u

Autor: Fleur.Delacourova
Datum: 31. 08. 2005, 14:03:54

no, treba ji to tak vyhovuje, kazdej sme nejakej

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: xyz
Datum: 30. 08. 2005, 23:34:02

zacala som citat...

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 30. 08. 2005, 23:35:57


Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Eliška
Datum: 30. 08. 2005, 19:20:55

Dekujeme za duveru, a to myslim naprosto vazne.

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 30. 08. 2005, 23:30:27

Já děkuji Vám :))........

Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Fleur.Delacourova
Datum: 31. 08. 2005, 11:17:39

nemas zac,

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: neviâthiel
Datum: 30. 08. 2005, 14:31:42

Ty ses přejmenovala?

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 30. 08. 2005, 16:48:16

Ahojky:)Po příjezdu od moře....jsem to vysvětlovala....Už mi je 16.Takže Dobby16:))

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: toaster
Datum: 30. 08. 2005, 14:23:30

Promiň,ale přijde mi to směšný...

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: hotdog
Datum: 31. 08. 2005, 10:08:23

mne taky
ps :a to sem holka

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 30. 08. 2005, 16:55:50

OK...Díky za názor:).....No nevím, jestli si kluk nebo dívka....ale kdybys byl(a) dívka.tak to chápeš:))..Ale díky!!!

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Eleanor / někdo
Datum: 30. 08. 2005, 14:25:21

mě taky.

Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 30. 08. 2005, 16:49:34

Díky.Tvůj názor:)..

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Black Thestral
Datum: 30. 08. 2005, 13:59:08

a netekli té paní učitelce slzy smíchy? :o)

volím možnost jedna a řříkám: "Ach ta je trapná" :-)

... ale ne, nemyslím to špatně, omlouvá tě věk

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 30. 08. 2005, 16:50:57

Ne smíchy ne:).....Přesto díky za názor:)

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Zlatoslav Lockhart
Datum: 30. 08. 2005, 13:56:59

Ty si teda šílená Ale něco ti chci říct, Dobby. Ty přece nemiluješ Dana takového, jakého je, prostě se ti líbí, jak vypadá a jkou má postavu. A le nemůžeš milovat jeho vlastnosti, protože ho neznáš a nevíš, jaký je. ALe v klidu, nemyslím nic špatně.

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 30. 08. 2005, 16:54:36

Díky.....:o))...Jsem šílená,ale zamilovaná:)).....Ale miluji..asi vím jak mluví,jak odpovídá....stačí, když si přečteš 100otázek a odpovědí s Daníkem:))...Já Ti tady přece nebudu vyprávět,že můj příbuzný byl v Londýně na rok pracovat....dělal manažera a znal člověka od Warner Bros...a ten člověk znal Dana...moc dobře a popsal mi jak se chová normálně:))Akorát, že to bylo ještě v době kdy se mi Dan nelíbil:)).....Ty zas žereš Titanic ne?:))

Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Fleur.Delacourova
Datum: 31. 08. 2005, 12:04:41

jo, ten sem svyho v urcity dobe hodne zboznovala

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: M!MO76
Datum: 30. 08. 2005, 13:16:55

Pridavam sa ktebe ale ospevoval by som EMMU(a ta basnicka je fakt cool)

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 30. 08. 2005, 13:43:00

Díky moc......Pokusím se přemýšlet o básničce o Tobě a Emmě:)).......

Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: M!MO76
Datum: 30. 08. 2005, 13:47:35

hh tnx uz sa tesim >>>Fo3v3r Emma<<<

Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 30. 08. 2005, 16:57:20

Můžu se zeptat?Kolik Ti je?:)) A jak dlouho ji miluješ??

Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: M!MO76
Datum: 30. 08. 2005, 17:09:49

16, odkedy som ju prvy krat uvidel

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 31. 08. 2005, 00:52:21

A to je odkedy?:))Woow...tak věk máme stejný a už jsi jí psal?:))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: M!MO76
Datum: 31. 08. 2005, 08:44:29

Hej dostal som fotku s podpisom no a pametam si ze harryho pottera som prvy krat vydel v autobuse ked som isiel na zapas(prvy diel)

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Birute
Datum: 29. 08. 2005, 21:58:15

Zkrátka: "Bez tebe by byly mé dnešní city jen skořápkou citů dávných".
(CITAČNÍ HÁDANKA)

Musím si vypomoci citátem-v porovnání s tebou jsem naprosto plytký,chladný člověk.

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 29. 08. 2005, 22:04:30

Heeeh....děkuji:)) A fakt je to hádanka?Já hádanky-no moc mi nešly:))

Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Birute
Datum: 29. 08. 2005, 22:05:44

Je to z filmu. Novodobého.

Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 29. 08. 2005, 22:09:30

Já fakt nejsem na hádanky:).....Nechávám se podat:o))

Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Birute
Datum: 29. 08. 2005, 22:10:56

Amélie z Montmartru.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: KIKIKIKI
Datum: 30. 08. 2005, 09:05:51

je to mimo téma, ale ten film miluju

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 30. 08. 2005, 01:04:11


Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Alexis
Datum: 29. 08. 2005, 20:50:18

je to krasne....!

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 29. 08. 2005, 21:48:09

Díky moc......odkaď jsi?Jak jsi říkala, zda je možné,aby jsme se poznali?

Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Alexis
Datum: 29. 08. 2005, 21:53:49

ja jsem z Prahy krasne, z Prahy me...jen napis kdy a kde a muzeme se dohodnout...?! :)

Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 29. 08. 2005, 21:56:25

Máš svou nějakou fotku?:) No kdy máš čas?:)) Já z Nymburka-to je od Vás 50km ke mně:))A fakt mě chceš tolik poznat?

Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu u

Autor: Alexis
Datum: 29. 08. 2005, 21:57:35

ja nepotrebuji fotky...:)
takovehleho blazna chce poznat kazdy :))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu u

Autor: Dobby16
Datum: 29. 08. 2005, 22:03:43

Co?:))To mě za chvíli budou ukazovat v Zoo:))Ne..tak já myslela,abych tě viděla...máš nějakou?:))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám t

Autor: Alexis
Datum: 29. 08. 2005, 22:05:44

ne...hlavne ne takovou, ktera by vystihovala moji krasu...:))

jo, a ty zoo se neboj, dyztak ti budu nosit orisky...:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám t

Autor: Dobby16
Datum: 30. 08. 2005, 01:05:28

Pošli:)).....Já taky pošlu:))........No tak pěkně prosím!!

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Me
Datum: 29. 08. 2005, 19:58:24

Dobby, holka, tohle ti nazávidím... Já sama jsem byla v určitou dobu zblázněná do jednoho zpěváka, ale nikdy jsem to nebrala tak drasticky jak ty... Ale stejně Tě chápu a zároveń lituju, při pohledu na Dana asi musíš zažívat muka... Co jsem byla před nedávnem v Londýně, doufala jsem, spíš víceméně kvůli Tobě, že na něho v nějakým koutě narazím, vyfotím ten jeho promiň, pro mě vyumělkovanej úsměv a následně Ti pošlu fotku... ale osud mi nepřál...

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 29. 08. 2005, 21:55:22

Ježžiišš...díky....to už na mě myslíš i na cestách?:)
No snad mi bývalý švagr mého budoucího švagra, fakt přivezl něco ryze HP z Anglie:))Nejlepší by byl Daník ovazaný jen mašlí:)))....Jak říká moje kámoška-To je ryze HP:))Anglického:o)......Ale díky.......moc...díky:))
:-*
:o*
:-x

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: sisi
Datum: 29. 08. 2005, 19:51:24

Páni, to je smutnýAsi napíšu Danovi, aby za tebou přijel

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 29. 08. 2005, 21:52:08

Jo.......tak díky:))Né vypadá to, že se snad dostanu na premiéru GOF do Londýna a budu zastupovat jedny noviny:))Takže se k němu na těch pár metrů dostanu......no snad se semnou vyfotí a hodí ten svůj rošťáckej úsměv,kterej miluji:)))Lepší by bylo, kdyby se tady točila HP5:)Ale nějak to zvládnu...Pak mu rychle vlepím pořádnou českou pusinku:))a uteču......Ale díky sisi:)!Nechceš,abych zas písla někomu já?:))

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: ale
Datum: 29. 08. 2005, 19:15:25

no, normálně bych se možná zasmála a řekla "ta je trapná", ale příde mi, že to myslíš fakt vážně... jak už napsal někdo pode mnou, fakt na to nejde moc říct... Aspoň ti přeju hodně štěstí, ať Dan píše co nejvíc dopisů a ať se s ním třeba jednou setkáš

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 29. 08. 2005, 19:21:25

Díky moc, díky i za upřímnost:))Díky moc.....a až se setkám pošlu fotku ju?:))

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: facinka
Datum: 29. 08. 2005, 18:35:44

Je to normalne ze pekne... Mala by si mu to poslat v liste prelozene do Anglictiny... To by bolo fajn...
Ja to poznam... Stalo sa mi (a stale sa deje) nieco podobne s jednym UZASNYM spevakom... Vsetky info o nom viem, ale mam to stastie, ze som sa s nim stretla a mam s nim fotku a autogram a dokonca aj jeho sukromnu adresu, ktoru moc ludi nevie... Proste je to uzasne a ja ho milujem... Ale on ma priatelku... Su spolu krasy, vobec neziarlim a drzim im palce, ale milujem ho... Ale nie je to take ako ty, ze preto by som nemohla s niekym chodit... To nie...
Pred par rokmi som bola tak ako ty do Dana ja zamilovana do Toma Feltona... Ale to netrvalo tak dlho... Stale sa mi STRASNE paci, ale to je tak asi vsetko...
Drzim ti s Danom palce...

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 29. 08. 2005, 18:42:33

Díky moc :))Opravdu......děkuji moc:))!!!Můžu se zeptat, jaký to byl zpěvák?
Jinak díky za přání..no chystám se za ním do Londýa.možná ho ukecám i na srazík,ale už vím jak se dostat tak i na 5 cm od něj :))).......ale nepovím, to je moje tajemství:))Díky

Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: facinka
Datum: 30. 08. 2005, 16:42:07

Ou, nemas za co... Meno toho spevaka... Hmmm, aj tak ho asi nepoznas...

Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 31. 08. 2005, 00:54:02

Jaký? Třebas poznám :))

Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: facinka
Datum: 31. 08. 2005, 01:00:10

On je zo Slovenskej Superstar...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 31. 08. 2005, 01:06:22

No kdo....Já je znám :)) koukala jsem .))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: facinka
Datum: 31. 08. 2005, 01:55:27

Ok, Tomas Bezdeda...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 31. 08. 2005, 02:05:08

Já si to myslela, že to bude Tomáš:))------No řekla, že byl fakt nejhezčí:))Škoda, že nevyhrál...a už máš jeho podpis?:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: facinka
Datum: 31. 08. 2005, 02:12:08

Ale nie preto, ze bol najkrajsi, co samozrejme bol... Ale aj pre to, ze nadherne spieval a ze je naozaj velmi mily... No, mam aj jeho podpis a nie len jeden... Aj s venovanim a mam s nim foto, kde ma drzi okolo ramien... Uzasne...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 31. 08. 2005, 02:17:08

Ach..tak to je krásné.....a já Ti závidím tu fotečku..takovou mít s Danečkem:)Nechceš mi ji poslat?:))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: facinka
Datum: 31. 08. 2005, 16:17:01

Ou, rada by som, ale ja som teraz na dovolenke a tu foto mam odfotenu na mobile, ktory nemam zo sebou...

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Lara Croft
Datum: 29. 08. 2005, 18:03:59

Já tě naprosto chápu. Jsem úplně stejná Teď už tomu tak nepodléhám , ale asi před 4 rokama jsem se hrozně zbláznila do Elijaha Wooda. Popsala jsem o něm asi 25 stránek v deníku(některé věty úplně stejné jak píšeš ty!!), hltala jsem každou informaci o něm,celý dny jsem na něj myslela a jednou ,když jsem o něm objevila článek,jak se dal dohromady s jistou herečkou, to byl fakt šok! Brečela jsem, myslím, 3 hodiny. No to je ale jedno , chtěla jsem ti tím jenom říct, že ti úplně rozumím Jako , kdybych četla sebe a z vlastní zkušenosti vím, že tě to může držet ještě dost dlouho:))

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 29. 08. 2005, 18:23:18

Moc Ti děkuji,aspoň někdo jako já :))) Ale já ho fakt miluji......a vůbec mi nevadí, že nemám kluka.....Elijah Wood-má nádherné oči!! :))

Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Barborka(Siriuska)
Datum: 30. 08. 2005, 01:02:20

Gary má hezčí..;o)

Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 30. 08. 2005, 01:08:42

No Gary....mu to seklo v HP3 moc s Tím tetováním,ale Daník ten má oči...ale fakt takové velké modré rošťácké.....miluji ho:))...Víš, já se takhle začnu rozplýtvat a budem tu do rána ne:))Zítra si jdu půjčit nějaké knihy, které teď současně čte..Daník....docelá mě zajímá o čem jsou:))

Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Barborka(Siriuska)
Datum: 30. 08. 2005, 10:19:57

Ty jses fakt husta..;o)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 30. 08. 2005, 13:41:48

S čím prosímtě??:))Tak za chvíli jdu do té knihovny....mají tam 2tituly,které Daník uvedl v tom novém dopise:))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Barborka(Siriuska)
Datum: 30. 08. 2005, 13:46:40

Mas dobry ze se o dana zajima tolik lidi...;o) Me da docela zahul abych zjistila co cte gary....;(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 30. 08. 2005, 17:01:28

Hlásím...Že jsem sehnala ty knihy:)) No jsem velmi zvědavá, co Dan čte:))Gary....já vím, co čte?Přece Tebe od rána do noci:))......V postýlce,v pokoji, koupelně......:))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Barborka(Siriuska)
Datum: 30. 08. 2005, 17:06:24

Kez by..;o) No to se pak pochlub, o cem to je..;o)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 31. 08. 2005, 00:56:17

No začtu se do toho:))Ale Dan mě překvapuje.zatím, co jsem do toho nahlédla,ale žádná erotika to není:))Jinak jsem si půjčila ještě: Sen jménem Harry Potter:)).......Určo...Tě čte od rána do večera:))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 30. 08. 2005, 13:50:25

Ne......to píše on ve svém dopise, takže to udává on:)))!!Tak já letím......
P.S.Dneska jsem měla cool sen o Daníkovi:))

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Christy
Datum: 29. 08. 2005, 17:26:39

Tohle je nešťastná láska..... Možná to bude kruté, ale jestli se prostě nechceš trápit dál, měla by ses od Dana úplbě odthnout....bez fotek, bez rozhovorů, bez něj.
Sice to je hnusné a bolavé, ale zafunguje to, dříve nebo později..... jinak budeš nešťastnější a nešťastnější.

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 29. 08. 2005, 17:34:48

Tak kdybych udělala tohle......tak to budu terpv nešťastná....Věř mi, je to jen taková zpověď.....Jsem šťastná, že miluji někoho jako on, že Vám o něm můžu psát a že můžu být tady na HP.cz:))Až příjde kluk, který mě okouzlí.....a zamiluji se do něho...nevzdám se ho,ale už přes rok je to Dana mě se to líbí..Jak jsem jednou řekla,teď žádného kluka nechi a udivilo mě, že moje kámošky taky moc netouží po vztahu.....Měla jsem i jeden menší vztah,ale nešlo to.ten kluk chtěla jsem to zkusit,ale když já furt myslím na Dana....Ten vztah nevydržel,ale jsme teď dobří kámoši a mně se líbí, to jak miluji teď..Vždycky,když mi písne...jsem tak šťastná:))a když se něco objeví na netu:))-Tak jsem ttttákkhllle happy.....Neboj uvažuji rozumně,ale mě se líbí milovat jeho! A tak to je:))!!Ale díky

Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Christy
Datum: 29. 08. 2005, 21:32:13

Já jen, aby se to prchavé štěstí nezměnilo v touhu po něčem "víc" - to by byla teprve muka ...... ale i tak držím palce a doufám v zázrak ;)

Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 29. 08. 2005, 17:36:09

*Dan a

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Ebženka
Datum: 29. 08. 2005, 17:26:05

Dobby16, nedá se nic dělat - jsi blázínek. Jenom doufám, že z toho brzy vyrosteš. Taky jsem asi tak ve čtrnácti zahořela takovou nehynoucí láskou, tak tě asi chápu, ale hrozně ti přeju, aby tě to brzy přešlo a objektem tvé (ovšem o trochu méně nekritické) vášně se stal někdo, kdo se geograficky vzato pohybuje mnohem blíž tebe a pokud možno tvé city opětuje. Abych ale nebyla taková sucharka, pro mne za mne se klidně líbejte pod Radcliffovým plakátem...:-)

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 29. 08. 2005, 17:29:57

Děkuji :)) Ale v poho zatím se mi taková láska moc líbí.....já ani žádného kluka nechci....prostě miluji Dana,a to se mi líbí:))Vyrostu no už je mi 16, věř, že to beru vážně!!!:))Miluji ho:))Ale díky......

Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Ebženka
Datum: 29. 08. 2005, 17:31:20

v tom případě to je skvělé. Jen to neprotahuj příliš dlouho, a až se o tebe začne zajímat kluk, co má stejné číslo bot jako Daníček, neváhej!

Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 29. 08. 2005, 17:39:48

Neboj.....Dokonce jsem potkala několikrát kopii HP z GOF i u nás:))Ale Dan je Dan a Já jsem Já....:))Miluji ho jako nikoho předtím a vůbec ho neberu jako toho kluka z plakátu, tu slavnou hvězdu,ale jako obyčejného teenagerovského rošťáka Daniela Jacoba Radcliffa:))...A víž, že se mi to protahování líbí, nebejt Dana a Hp..nikdy bych nepoznala tak užásné lidičky jako jste vy všichni

Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: klarinka
Datum: 29. 08. 2005, 17:20:10

No ehm.....co na tohle říci...???

Opravdu nemám slov. Nemyslím to ani zle, ale neber to ode mne jako lichotku....hmmm...

Asi takhle : Připoj ještě.. ..

"Oči má zelené, jak čerstvá žába vláku a černý vlas
mu padá do čela.
Jen o něm sním, je úžasný, ten hrdina, co zmohl
Pána zla."

A chudák Dan se skácí ze židle..

Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 29. 08. 2005, 17:23:28

Děkuji moc..Skácí jak jako smíchy?:)

Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Jolly
Datum: 30. 08. 2005, 13:54:18

Já jsem se taky skácela, když jsem si to přečetla, ale nemyslím to vůbec zle, to ne. Tímhle si musí asi projít každej, tak ti přeju, aby ses z toho brzo vyléčila, ale teď si to zatím užívej

Re: Re: Re: Re: Věřím Vám..takže Vám to můžu ukázat:))

Autor: Dobby16
Datum: 30. 08. 2005, 16:59:13

Díky:))...No aspoň....bych mohla mít radost, že jsem ho tak rozesmála:))

  << Zpět