Záloha diskusního fóra (7/2005 - 21.10.2005)

  << Zpět

Weasleyovi v sedmičce (SPOILER!)

Vložil(a): nit.rob.ran
Datum: 30. 08. 2005, 10:29:41

Jak si myslíte, že to bude s jednotlivejma členama Weasleyovic rodiny v sedmým díle?

Ron - půjde s Harrym a Hermionou do Godricova dolu (samozřejmě po svatbě Fleur a Billa). Jestli se pak Harry nevrátí do školy, tak Ron (a Hermiona) taky ne a společně budou pátrat po horcruxech.
Ginny - vrátí se do Bradavic. Uposlechne Harryho přání na konci šestky, takže spolu znova chodit nezačnou.
Fred a George - o tyhle dva mám největší strach. Z Příčné ulice už záhadně zmizeli Ollivander a Florean Fortescue a další obětí únosu můžou být právě tihle dva. Ale na Příčné ulici jsou samozřejmě desítky obchodů, takže Fred a George snad budou po celou knihu úspěšně provozovat Kratochvílné kouzelnické kejkle a konflikt se Smrtijedy zažije někdo jiný.
Percy - tenhle arogant zůstane v zaměstnání Rufuse Scrimgeoura a se svou rodinou se neusmíří.
Bill - Fenirovo pokousání podle mě Billovo chování nijak dramaticky nezmění, ale můžu se mýlit (třeba Bill kvůli tomu skončí i v Nemocnici sv. Munga, kdo ví?) Billova svtaba s Fleur proběhne bez problémů a Bill pak bude dělat pro Řád.
Charlie - celou sedmičku bude dělat pro Řád a nesehraje žádnou významnější roli
Paní Weasleyová - jediný, co mě k Molly napadá, je to, že teď bude s Fleur dobře vycházet
Pan Weasley - bude stále mít práci, kterou získal v šestým díle...

Re: Weasleyovi v sedmičce (SPOILER!)

Autor: Black Thestral
Datum: 30. 08. 2005, 15:05:35

souhlas, až na tu Ginny, stejně jako Ebženka nebo jak že se to podemnou jmenuje :o) nesouhlasím s tím, že si od toho všeho bude distancovat, možná spolu nebudou chodit doopravdy (žádný vodění za ručičku apod) ale tak nějak "skrytě" určitě-těm dvoum na sobě až příliš záleží ...
a na konci sedmičk musí dospět jejich vztah k něčemu definitivnímu, buď se rozejdou, nebo budou dál spolu ... a nebo samozřejmě můžou být mrtví - nadějné vyhlídky

Re: Weasleyovi v sedmičce (SPOILER!)

Autor: Ebženka
Datum: 30. 08. 2005, 11:46:16

Ginny že by sbalila korouhev a předstírala, že se nic nestalo, když pět let čekala, až se Harry konečně probere? Nevěřím. Do Bradavic se vrátit může, ale myslím, že z nich brzy zdrhne - bohužel nevím, kdy má narozeniny a bude plnoletá. NKÚ už ale má.
Ginny je bojovnice. Pokud nebude mít jiný, důležitější úkol, tak si myslím, že nejdéle v polovině sedmého dílu bude u Harryho.

Re: Weasleyovi v sedmičce (SPOILER!)

Autor: ......
Datum: 30. 08. 2005, 11:06:56

Nevím co se stane,(možná jejich napadení) ale Ron a Hermiona s Harrym do Godricova dolu nepůjdou.

Re: Weasleyovi v sedmičce (SPOILER!)

Autor: Aries
Datum: 30. 08. 2005, 10:36:23

Čili v podstatě všechno při starém a mělo by to tak zůstat. Tahle rodina tam představuje určitou jistotu, v podstatě jsou tak obyčejní a normální, jak jen rodina švihlých kouzelníků může být. Mělo by to tak zůstat, protože jinak už tam nezůstane kámen na kameni

  << Zpět