Záloha diskusního fóra (7/2005 - 21.10.2005)

  << Zpět

Poděkování neznámému vojíno... zdroji

Vložil(a): Ebženka
Datum: 08. 09. 2005, 08:34:27

Milí zlatí, už bohužel nevím, kdo byl tak laskav a dal mi v nějaké diskusi odkaz na http://www.schnoogle.com/authorLinks/Cassandra_Claire/
tahle tři sáhodlouhá díla od Cassandry Claire, ale líbám ho za to na čelíčko. Ta dobrá duše mi zajistila několik dnů skvělého čtení (to je co říct, čtu dost rychle, ale tohle je fakt dlouhé). Dneska si stáhnu Draco Veritas a aspoň jednu kapitolu si vezmu do čekárny k zubaři, abych tam byla klidnější. Kdyby to nebylo ohavné rouhání, řekla bych, že Cassandra v některých ohledech trumfla Rowlu (třeba ty milostné scény JKR za moc nestojí, zatímco Cassandra je v nich mistr). A vůbec nevadí, že mezitím byla napsána šestka - aspoň máme víc variant. Kdyby to nebylo tak dlouhé, tak to začnu překládat.
Tak ještě jednou, díky.

Re: Poděkování neznámému vojíno... zdroji

Autor: Hermióna Granger
Datum: 08. 09. 2005, 11:45:36

Já vždycky zírám,jak moc umíte angličtinu,já bych si musela vzít slovník a skoro celý to přeložit,a pak by mě to třeba už tolik nebavilo.Ale je to možná tím,že mám angličtinu jako vedlejší jazyk.

Re: Poděkování neznámému vojíno... zdroji

Autor: Artkele
Datum: 08. 09. 2005, 10:53:44

To je nápad. Potřebovala jsem odměňovací systém za učení a tohle bude dokonale vhodné. Mimochodem, už to někdo překládá. Na http://fan.harrypotter.cz/ , ale jsou zatím někde u čtvrté kapitoly první části.

  << Zpět