Záloha diskusního fóra (7/2005 - 21.10.2005)

  << Zpět

No už zase ten Spoiler

Vložil(a): Elvan
Datum: 15. 09. 2005, 16:31:25

Tak, teď si všichni vemte k ruce Prince (tedy samozřejmě vy, co jste o tom četli). Koukněte se na obálku, na Harryho a Brumbála. Pěkný obrázek, že? Hlavně ta Harryho jizva. tak, a teď se koukněte na hřbet, na předmět ve vínovym pozadí. Pěkný horxcruxácký prsten, že? Ale jejda, co to na sobě má? Nějakou prasklinu, divnej tvar, že jo? Skoro by člověk řek, že je to blesk. Stejně takovej, jakej má Harry na čele. Že by... že by to byl znak horxcruxu? Že by se Voldy snažil kletbu vo...t a z Harryho by si udělal další část svý duše? Že by mu to pak nějak nevyšlo a on do něj přenes větší část, než původně zamejšlel? Že by to pak pěkně fyzicky schytal? Že by o tom nikomu neřek, protože to nikdo neměl vědět (aby lidi nevěděli, jak na něj)? Moh by vyzkoušet, jestli se časem Harry k němu třeba nepřidá (ze zbabělosti, to aby mu Voldy nic neudělal)... Teď se ho snaží zabít, protože příjde jenom o malou část svý duše (má je schovaný ještě někde jinde)... přece jen ví, že jedinej, kdo ho může porazit je on...

Ale vždyť by to sedělo. Proč má Harry vidiny, kde sleduje Voldemorta? Proč by ho Moudrej kloubouk chtěl poslat do Zmijozelu? Proč má skoro stejnou hůlku jako Voldy? Proč je poslední slovo sedmičky JIZVA?

Píšu to takovymhle debilním způsobem, aby to vůbec někoho zaujalo... co si o tom myslíte?
Horxcrux může mít blesk schovanej kdekoliv, chudáček Harry ji má zrovna na čelíčku...

Re: No už zase ten Spoiler

Autor: pivak
Datum: 15. 09. 2005, 19:09:56

Ja mam jen jedinej argument proti teorii, ze Harry je horcrux, a to následující:
Celych 15 let byl Harry chranen obeti sve matky, Voldemort se ho nemohl dotknout, nemohl na nej seslat kouzlo, nemohl ho posednout nemohl mu udelat vubec nic. Jak v nem mohla prezit cast Voldemortovi duse po celou tuhle dobu?

Re: Re: No už zase ten Spoiler

Autor: Esclarmonda
Datum: 15. 09. 2005, 19:20:26

A dále: už to, že je asi horcruxem Nagini, je podle Brumbála naprostá výjimka. Udělat horcrux ještě k tomu z bytosti nejen živé a samostatné, ale i myslící? To už by bylo vážně moc. Navíc neměl Voldemort na nějaké horcruxování moc času tehdy, když zabil Harryho rodiče, a ve 4. díle na hřbitově zase s Harrym nic podezřelého neprováděl.

Re: Re: Re: No už zase ten Spoiler

Autor: Arlondia
Datum: 15. 09. 2005, 19:22:16

I hadi jsou myslící

Re: Re: Re: Re: No už zase ten Spoiler

Autor: Já a jen já
Datum: 15. 09. 2005, 19:39:47

To jo, vždyť Nagini Voldymu řekl, že za dveřmi poslouchá starý mudla Frank Bryce, takže určitě je myslící!

Re: Re: Re: Re: Re: No už zase ten Spoiler

Autor: Esclarmonda
Datum: 15. 09. 2005, 19:41:37

Ale nebyl už tehdy horcruxem? (já nevím)

Re: No už zase ten Spoiler

Autor: Arlondia
Datum: 15. 09. 2005, 17:33:57

Tahle myšlenka už tu padla, ale spousta lidí ji dementovala. I já jsem si to myslela, ale Harry nemůže být horcrux. To by musel zabít napřed sebe a pak teprve Pána zla.

Navíc, ta prasklina není ve tvaru blesku. To je jen pero Mary GrandPré, která mu přiřkla tvar blesku (který má navíc o jeden "záhyb" víc, nejsou to identcké tvary).

Při tom útoku mu Pán zla předal část svých schopností, udělal z něj sobě rovného, proto Moudrý klobouk chtěl poslat Harryho do Zmijozelu, viděl v něm jeho schopnosti. Proto mají i stejnou hůlku, jsou spolu myšlenkově spojeni atd. Ale duši s největší pravděpodobností ne.

Re: Re: No už zase ten Spoiler

Autor: Já a jen já
Datum: 15. 09. 2005, 18:26:11

To, že by musel zabít nejdřív sebe není pravda, kdy už to konečně pochopíte. Kdyby Harry zabil Voldemorta a přitom by zbýval on jako poslední Horcrux, tak by Voldemort jen přišel o tělo jako předtím. Kdyby potom Harry zabil sebe, tak by tím zničil i poslední Horcrux a tím pádem jediná část, která by z Voldyho zbyla, by byla jeho duše poletující po světě jako tenkrát a jelikož by neměl tělo ani Horcruxy, tak by prostě odešel!!!! Navíc je možný, že duši lze dělit jen na omezený počet částí. Možná to určuje právě ono magické číslo 7. Třeba Voldemort nechtěl Harryho zabít, ale jen z něj udělat Horcrux! Ale protože už to byl ten sedmý, tak to prostě už nezvládl dál dělit bez vážných následků a tak se mu stalo to co se mu stalo. Avadu na Harryho vůbec neseslal, to si všichni jen myslí, protože tam přece nikdo z nich nebyl, tak jak by to věděli? A Voldemort prostě na hřbitově smrtijedům kecal, že to byla oběť Harryho matky, protože nechtěl, aby věděli o Horcruxech. Voldemort totiž předpokládal, že pokud ten kluk má podle proroctví moc ho zničit, tak bude muset hledat a ničit Horcruxy. Tak Voldemort prostě vsadil na svůj odvěký názor, že smrt je to nejhorší a tak udělal z Harryho Horcrux, protože si myslel, že se Harry bude bát smrti a tak sám sebe nezabije a tím pádem Voldemort vyhraje!

Re: Re: No už zase ten Spoiler

Autor: Snipsley
Datum: 15. 09. 2005, 18:20:45

Ne ze bych nasledujici teorii zastaval, ale napad je to dobry ne? :) Harry je horcrux - takze se obetuje, zatimco Neville Voldemorta zabije. I on ma tu silu, kterou Pan Zla sam nezna, i kdyz to ma krome Voldyho kazdy... Ta sila je prece Umet milovat, ne?

Re: Re: Re: No už zase ten Spoiler

Autor: Snipsley
Datum: 15. 09. 2005, 18:21:13

...krome Voldy SNAD kazdy... :)

Re: Re: Re: Re: No už zase ten Spoiler

Autor: Snipsley
Datum: 15. 09. 2005, 18:21:49

...krome VoldyHO SNAD kazdy... :D

Re: No už zase ten Spoiler

Autor: Morlang
Datum: 15. 09. 2005, 17:32:11

No to je hukot no :)
Přepiš to do angliny a pošli to Rowlingový :)
Buď tě nechá sejmout nebo se ti vysměje :)
Ale jinak teorie je to fakt dobrá

  << Zpět