'; ?> Potter Web CZ/SK - Harry Potter Fans - Exkluzivně-Danův oblíbený recept, který umí sám ukuchtit:)
Error creating feed file, please check write permissions.

Potter Web CZ

Harry Potter Fans


Úvodní stránka

Bleskovka

Příležitost pro všechny výtvarníky!
Umíte kreslit? Chcete svá díla zveřejnit a ještě mít možnost získat pěkné ceny? Pak klikněte sem

Hlavní výběr

Úvodní stránka
Novinky
SPOILERY 7.kniha
Knížky
Herci
J.K.Rowling
Galerie
Stáhněte si
Doporučené odkazy
Návštěvní kniha
Napište nám
Soví pošta - diskuse
Příčná ulice - burza
Archiv diskuse hp.cz
Archiv diskuse FMS

Potter Web Menu

Náš tým
Naše ikonka
Akce
Newsletter
Magazín Pottered
Potter Povídky CZ
Budeč

Přihlášení

Přihlašovací jméno

Heslo

Zapamatovat
 
Chci se zaregistrovat!
Zapomněla(a) jsem heslo

Oko Velkého Bratra

Tvoje IP adresa:
3.142.249.59

Prohlášení

Potter Web CZ is in no way related to J.K. Rowling, Scholastic Books, Bloomsbury Publishing or Warner Bros. All images and material related to the J.K. Rowling novels is © Scholastic Books (US), and Bloomsbury Publishing (UK). All material related to the "Harry Potter" films is © Warner Bros.

Veškerá práva ke zde zveřejněným autorským článkům vyhrazena.
Články není  dovoleno přebírat bez souhlasu redakce a bez uvedení původu "potterweb.cz".

Tato stránka používá pouze vlastní technické soubory cookie, nutné pro její fungování.
Používáním této stránky souhlasíte s používáním souborů cookie.

Naše ikonka

Budeme rádi, když na svých stránkách umístíte tuhle naši ikonku s odkazem na www.potterweb.cz/web/
Potter Web CZ
Návod na vložení ikonky je zde.

 

Exkluzivně-Danův oblíbený recept, který umí sám ukuchtit:)

| Tisk |  E-mail
Příspěvek přidal(a) Dobbysek16-Bajuska   
pátek, 10 února 2006, 17:10
Je to tady, jak jsem Vám slíbila já Dobby16(Bájíšek)....Danův oblíbený recept a jídlo, které umí kuchtit i sám Dan:))
Jsou to "Pečené boloňské noky"........neboli "GNOCCHI BOLOGNESE"
..recept uvnitř článku:)

 

GNOCCHI BOLOGNESE
Suroviny:
1x balíček 20 g čerstvé bazalky
1x krabička 500g čerstvých noků
1x tuba 300g boloňské omáčky(šťávy)
1x tuba 300g omáčky čtyř druhů sýra
75 g strouhané mozzarelly
Dvě polevkové lžíce čerstvého krájeného Parmigiano Reggiano(asi Parmezán),
celý muškátový oříšek,sůl a čerstvě mletý černý pepř!!!
Dále:
1)Budete také potřebovat středně velký plech(ve tvaru obdelníku) v rozměrech:20x15x4cm
Postup ve zkratce
2)Nejdříve musíte předehřát troubu na 180 stupňů celsia.
3)Nakrájíte na drobno bazalku a uvaříte vodu pro noky.
4)Do horké vody dáte vařit noky a přidáte sůl.
5)Vaříte asi 3minuty a poté vyndejte.
6)1/2 boloňské omáčky a 1/2 sýrové omáčky smíchejte(základ na plechu)
7)Přidejte noky se solí a pepřem.
8)Přidejte bazalku, 1/2 mozzarelly, zbytek boloňské omáčky a sýrové omáčky.
9)Vrch tvoří 1/2(další polovina) mozzarelly, nastruhaný muškát,oříšek a nakonec 
(nasekané-nastrouhané) Parmigiano Reggiano.
10)Pečte 30-35minut, dokud vrch není vypečený, hnědý s "bublinkami".
11)Vyndejte, nechte pekáč "usadit se"(do 10minut).
12)Pak každou porci ozdobte  malou bazalkou!
*Dobrou přílohou může být i zelený salát*.

Za mě i za Dana Vám přeji DOBROU CHUŤ:) 

 
 


Komentáře
Recept
Autor: Arlondia Datum: 2006-02-10 17:19:21
Dvě tuby, čtyři konzervy... a máte večeři jako v Intercontinentalu :p No, hlavně, že si chlapec poradí 8)
Dan má,ale...........
Autor: Bajisek Datum: 2006-02-10 17:25:26
Dan má,ale taky spoustu jiných "předností a dovedností"věř mi:)! :) :grin :p 8) ;) :roll
Autor: kristin Datum: 2006-02-10 17:36:26
co je to nok?  

Nok?
Autor: Arlondia Datum: 2006-02-10 17:48:55
Knedlik!
aha
Autor: Anonym Datum: 2006-02-10 19:07:31
aha jasne dakujem :grin :grin :grin :grin
Mňam!
Autor: dannymark Datum: 2006-02-11 09:40:05
Až bude čas, hned si to uvařím! :grin ;)

Komentáře vyjadřují názory čtenářů. Redakce nemůže ovlivnit jejich obsah. Vyhrazuje si však právo je odstranit.

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

< Předch.   Další >
Tento web je provozován soukromou osobou
a nevztahuje se na něj Nařízení GDPR